Az igaz, hogy ha valaki valahol szerződésben meghatározott ideig gyakornok volt, de nem hosszabbít szerződést, mert pl. tanulnia kell akkor "tiltólistán" lesz, és soha többé nem mehet oda dolgozni, mert h már nem hosszabbított,?
Figyelt kérdés
Egy bankban vagyok gyakornok múlt december óta ez év szeptember végéig. Májusban lejárt a szerződésem, egyszer meghosszabbítottam,de utána már nem, mert rossz félévem volt egyetemen és szeretném rendbe hozni.
Édesanyám párja azt mondta nekem, hogy ha nem hosszíbbatom meg a szerződésem tuti soha nem dolgozhatok már ott és kb ki leszek tiltva onnan. Ő biztosan nagyon kompetens a témában, hiszen neki még csak bankszámlája sem volt soha, de a városban mindenütt ismerik, mert színész és balhéiról híres alkholbeteg.
#állás #munka #szerződés #alkoholista #okoskodás #gyakornok #fogyatékos #tiltólista #nevelőszülő #inkompetencia
2018. szept. 25. 16:56
1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, hogy már nem is élek velük, ők egy vidéki nagyvárosban élnek én pedig a fővárosban.
2018. szept. 25. 16:59
3/7 A kérdező kommentje:
az h ha valahol gyakornok voltam fix ideig, de nem hosszabbítottam meg a szerződésem, holott lett volna rá lehetőségem, mert mondjuk tanulnom kellett akkor "tiltólistán" leszek-e ott.
2018. szept. 25. 17:22
4/7 anonim válasza:
Te alapból ilyen hülye vagy, vagy ebből diplomáztál? :D
5/7 anonim válasza:
Én egy autóipari cégnél voltam gyakornok, majd miután ez lejárt pár hónapig diákként maradtam, amíg meg nem kaptam a diplomám. Szóltak előre hogy van egy pozíció ahol épp a felmondást töltik, ha gondolom akkor nem hirdetik meg az állást hanem ahogy megkapom a diplomát engem felvesznek próbaidőre. Akkor visszautasítottam, mert másmilyen terveim voltak aztán úgy alakult hogy pár évvel később mégis jelentkeztem ugyanehhez a céghez, fel is vettek. Ugyanazon az osztályon dolgozok mint egyetem alatt csak másik csoportban. Nem volt semmilyen hátrány abból hogy akkor nem maradtam, inkább örültek hogy visszajöttem.
6/7 A kérdező kommentje:
kedves hiper szuper okos fatalerror, gondolom enis h nem igaz ez. De megis a little prt of me hisz benne...
2018. szept. 25. 19:16
7/7 anonim válasza:
Baromság. Ahogy a kérdés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!