Mennyire Gáz ha valaki 20-on évesen benzinkutas?
Gáznak nem gáz csk talpalós meló allandó benzingőz hosszu távon szétcseszi a fogaidat(idővel kihullik)
Éjjel nappal ráadásul.
Én nem dolgoznék benzinkutasként, de általánosságban csak jó tapasztalataim vannak velük, illetve él bennem egy olyan tévképzet (ami aztán lehet hogy esetenként valós), hogy a benzinkutasok jártasak az autókat érintő kérdésekben, emiatt valamekkora tisztelettel tekintek rájuk, mint pl. a rendőrökre, annak ellenére is, hogy "magasabb presztizsű" munkával jóval többet keresek náluk.
Nem tudom, ez lehet hogy hatalmas hülyeség, de gondoltam megosztom eme gondolatomat.
Egyetem mellett heti 2 napban 24 órás műszakban dolgoztam benzinkutasként. Egyetem után egyből felvettek egy céghez mérnöknek, de 2 évre rá megszűnt a munkahelyem, így visszamentem a benzinkútra, immáron havi 240 órás munkarendben. 24 órás műszak, majd 2 nap pihenőnap, havi 10 nap 80 000Ft.
Soha nem éreztem gáznak a munkát, a kérdés inkább az, hogy te miért érzed annak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!