Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket éri meg jobban?...

Melyiket éri meg jobban? Otthon ülni 75 000 Ft-ért, vagy napi 12-14 órát (beleértve szombat és vasárnapot is) dolgozni 150 000 Ft-ért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amúgy ez otthoni meló? vagy valami gyár féle? mert ha otthoni,akkor főleg vállald be,de vigyázz,mert az otthoni munkák nagy része átverés!
2010. jún. 30. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Tetszik a problémád! Üljél otthon, építsük együtt az új Magyarországot!
2010. júl. 1. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
És ezért nem halad sehova az ország, mert sokan csak kivenni szeretnek a közösből, berakni nem!
2010. júl. 1. 00:19
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Ha egymagad kapnál ennyit 0 melóért, én azt mondanám, hogy csináld ezt. (és itt most figyelmen kívül hagyva a morális/nemzetmegmentő szempontokat)

De hát 3 felé osztva ez semmi. 25 ezer fejenként?

2010. júl. 1. 00:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Várj, kedves utolsó, mert ebből még a rezsit is ki kell fizetni. Ráadásul habár most nyár van, de igen hamar eljön a tél is megint, amikor megemelkedik minden. A fűtés ára is és a gyümölcsé is, amit meg kell vegyetek a gyereknek. Úgyhogy én a helyetekben elmennék dolgozni és tennék félre egy kicsit, nem árt ha van egy kis tartalékotok.
2010. júl. 1. 07:30
 16/18 anonim ***** válasza:
pff tartsd csak a markodat, fel se merüljön benned hogy dolgozni menj, mert ugye felnőtt embernek minek munka
2010. júl. 1. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha lenne benned egy kis férfias tartás fel sem tetted volna a kérdést.
2010. júl. 1. 17:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben,elmondom az egészet előről:3 éve folyamatosan dolgoztam igy,szerzödéssel(4 órás munkaviszony naponta,8 órára nem volt hajlandó felvenni,mert akkor neki sokat kellett volna fizetni).Mult éven már csak 10 hónapra adott szerződést,nov.1-ig.Kértem hogy hosszabbitsa már meg dec.31-ig hogy legalább tudjam visszaigényelni a kislányomra a gyermek bónuszt.Erre csak akkor volt hajlandó,hogy én fizettem ki magam után az utolsó két hónapot.Ez éven egészen mostanáig szerződés nélkül dolgoztam,havi 40 000 ft-ért.Ez a 150 000 ft csak 2-3 hónapig van,amig szezonja van(pld.mult év novemberében 19 000 ft-ot kerestem).A melóról:koszoru alap hajtogatása drótból.Egyedül csak én maradtam mellette már 3 éve,20-30 emberke próbálta ez idő alatt,de senki sem birta 1 hónapnál tovább.Nekem is a jobb kezem ujjain keményedések,elég nagyok,hogy az ujjaimat rendesen nem tudom már behajtani,mert a keményedés nem engedi.Szóval ilyen meló.Egyetlen vigasz,hogy otthon dolgozom,de van ugy hogy napi 20 órát is(csak igy jön kin a 150 000)és nagy bordel van vele.
2010. júl. 1. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!