Egyetértetek, hogy az Audis fizetések (mostani emelés előtti) fizetések nem is olyan kiugróan magasak?
Figyelt kérdés
Az Audiban a mostani béremelés előtt, a következő módon kerestek a termelés támogató területek:
Termeléstámogató mérnök/beszerző/logisztikus/diszpós junior szinten bruttó 452 ezer.
Ugyanezek senior szinten bruttó 603 ezer körül.
A speciális területeken, mint a motorfejlesztés, viszont az előbbi csoport senior bérét kapják már kezdőként is.
Ugyanez a bérszint Budapesten is könnyen elérhető.
Én 5 éve, teljesen kezdőként, igaz megfelelő nyelvtudással kerestem bruttó 400 ezer körül.
Viszont, ha a mostani emelést nézzük, akkor azok a fizetések már Budapesten nehezen elérhetőek.
2019. febr. 2. 19:31
1/3 anonim válasza:
Nem kovettem reszletesen, de a mostani emeles szerintem inkabb a gyari munkasoknak szolt.
3/3 anonim válasza:
Junior mérnök bruttó 450. Én építőiparban mérnökként 3 éve bruttó 250-ep kezdtem... szóval minden viszonyítás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!