Milyen fuvarszervezőnek lenni?
Két diplomám van: gazdasági és menedzsment BSc, illetve marketing menedzsment MSc. Eddig marketing területen dolgoztam, de ugy érzem ez nem az én területem.
Elkezdtem logisztika téren nézelődni és megakadt a szemem a fuvarszervezőn. Nekem 2 dolog lenne fontos:
- ne csak irodai munka legyen az egész nap
- kiszámítható 8 órás munkavégzés lehetőleg 17:00-ig bezáróan, de minél hamarabb vége annál jobb (természetesen a korán kezdés nem probléma).
Bármilyen tapasztalatra kiváncsi lennék, milyen ilyen téren dolgozni? Nekem megfelelne az elmondottak alapján? A választ előre is köszönöm!
2. vok: azért nem vennének fel, mert a fuvarszervezőhöz nem kell felsőfokú logisztikai végzettség, elég az okj vagy érettségi, nézdd meg a feltételeket!
EGy ilyen? [link]
Próbálj úgy keresni, hogy vmilyen menedzsment, rendelés, beszerzés. Szóval ne a fuvarszervezőit, mert oda inkább felveszik azt, akinek van egy sima középfokúja egyszerűbb diplomája. De persze küldd el, nehogy ne küldd el, egy próbát megér, de magasabb szinten keress logisztikai állást, főleg, hogy nyelvtudásod is van. Szerintem koncentrál a nyelvtudásos melóra és azon belül a beszerzés, logisztika címszóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!