Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjún "Helló!...

Ha állásinterjún "Helló! "-val köszönnek, én is köszönjek azzal?

Figyelt kérdés
Ha az interjúztató, egy fiatal 30-as nő úgy köszön nekem, 22 éves lánynak, hogy Helló! én is köszönhetek úgy vagy majd csak ha mondja, hogy tegeződjünk?
2019. jan. 28. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Jó napot, szia!

Jó reggelt, szia!

2019. jan. 28. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az etikett szerint visszaköszönhetsz hellóval.
2019. jan. 28. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Komolytalan az a HR-es, aki hellóval köszön. A tiszteletet meg kell adni, utána meg lehet beszélni a tegeződést.
2019. jan. 28. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatalos helyen teljesen természetes köszönési forma a helló, ha neked így köszöntek, nyugodtan köszönj így vissza.
2019. jan. 28. 15:40
 5/5 anonim válasza:
67%
Én nem köszönnék vissza hellóval, de nem azért, mert az etikett tiltja. Az első válaszoló által írt köszönés biztonságos középút, mert nyársatnyeltnek sem tűnhetsz, én ezek közül választanám valamelyiket.
2019. jan. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!