Megtehetem, hogy addig nem írom alá a szerződést, amíg nem változatnak az óradíjon?
Már említettem, hogy nem vagyok Balázska, max, ha átoperálom magam.
Majd meglátjuk, mi sül ki a dologból, miért várják el, hogy puszira oktassunk? Jó, szeretem, most is jegyzetet szerkesztek, de azért ne nyúzzák le rólunk az utolsó bőrt is. 😭
Nekem egyetemen is annyit fizetnek, mint "neked" a középiskolában, tehát br. 3000Ft/h (12 éve is ennyi volt), nem nevezném alacsonynak, inkább az óraszámmal volt a gond.
Előző félévben volt heti 32 órám, ami havi 384e Ft, az ideiben 28 lesz ez 336e lenne havonta. Katásként ebből lejön 50e havonta, a szünetekre és a vizsgaidőszakokra viszont nem fizetnének.
Ezen okoknál fogva én aláírtam, hogy minimálbérért csinálom tanszéki mérnökként (br. 195e), 14 hét húzós, vizsgaidőszak heti 1-2 nap munka és 46 nap szabim van.
Köszönöm, hogy idézőjelbe raktad a “neked” szót, biztos kevesebb vagyok nálad..., az arcom biztos. 😃
Pontosan az ilyen álmártíroknak köszönhetjük, hogy még mindig befagyasztva az óradíj. Teszek rá, hogy te 10 éve ugyanazt kapod, de ne várd el, hogy más is ugyanúgy bólogasson. Aláírtam a szerződést, de rendesen el is küldtem őket a sóhivatalba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!