Munkaerőhiány van mégsem lehet találni egy normális munkát sem, miért?
Munkár rohadt sok van, több mint munka, de a hozzáértő, becsületes ember kevés, főleg annyiért, amit fizetnek!
Fűtésgondunk van, 3 szerelő jött eddig, a kiszállási díjat kapásból kiszámlázzák, de hozzáböfögni a feladathoz eddig 1 sem tudott!
Egyik úriember lehúzott rólunk 5000-et, majd közölte ide lángvágós kell, nem kértük, hogy hozzon, de 2 nappal később beállított egy ürgével és 5e illetve 10e-et akartak volna kérni a kiszállásért, amit nem kértünk. Sok a kókler és szélhámos!
A feladat tulajdonképpen a következő a kazán túlfolyó tartályán van 1 szép nagy lyuk, de csak hátulról lehetne hegeszteni, viszont fel van fúrva a falra és az alja rá van hegesztve 2 tartórúdra.
Ennek a levételére hozta a másik ürgét, aki szerszámok nélkül érkezett, hogy megnézi mit is kell csinálni és mindkettő tartotta a markát a kiszállásért, amit nem kértünk...
Alátettem egy vödröt 4-6 nap alatt csöpög ki a víz az alján, majd a tágulás miatt ismét 1-2 nap csöpögés, ekkor feltöltöm és kezdődik elölről, de legalább van fűtés.
Havi 50-80 liter víz megy el rá, 50Ft/hó, majd nyáron lesz időm leszedem vésővel, a tartályt már neten kinéztem 19 700Ft kiszállítva. Szerintem 1 hétvége alatt megcsinálom, ezek meg 2-3 hetet mondtak és csengessek előre 200e-et!
Munkát mindig lehet találni. Csak nem mindegy, hogy hol, ki és milyet.
A cég ahol dolgozok pl fél éve keres 1 dolgozni akaró embert, de eddig aki jött el is menekült, vagy mi zavartuk el mert nem akart dolgozni. Pedig egyszerű munka jó fizetésért.
"Pedig egyszerű munka jó fizetésért."
Aha... persze. És akkor miért is nincs ember ha annyira szép és jó?
Kérem a cég nevét címét a pozi megjelölését a felelős kontakt nevét majd én jelentkezek.
Lássuk.
"Aha... persze. És akkor miért is nincs ember ha annyira szép és jó?
Kérem a cég nevét címét a pozi megjelölését a felelős kontakt nevét majd én jelentkezek."
Mivel helybeli kell, igy fölösleges lenne ide kiirnom és ez amúgy se apróhirdetési oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!