Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaerőhiány van mégsem...

Munkaerőhiány van mégsem lehet találni egy normális munkát sem, miért?

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 14:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
45%
Mert nincs meg hozzájuk a képzettséged? Tapasztalatod? Személyiséged? Nincs minden területen munkaerőhiány, csak bizonyos szakmákban?
2019. jan. 15. 14:32
 2/26 anonim ***** válasza:
68%

Munkár rohadt sok van, több mint munka, de a hozzáértő, becsületes ember kevés, főleg annyiért, amit fizetnek!

Fűtésgondunk van, 3 szerelő jött eddig, a kiszállási díjat kapásból kiszámlázzák, de hozzáböfögni a feladathoz eddig 1 sem tudott!

Egyik úriember lehúzott rólunk 5000-et, majd közölte ide lángvágós kell, nem kértük, hogy hozzon, de 2 nappal később beállított egy ürgével és 5e illetve 10e-et akartak volna kérni a kiszállásért, amit nem kértünk. Sok a kókler és szélhámos!

A feladat tulajdonképpen a következő a kazán túlfolyó tartályán van 1 szép nagy lyuk, de csak hátulról lehetne hegeszteni, viszont fel van fúrva a falra és az alja rá van hegesztve 2 tartórúdra.

Ennek a levételére hozta a másik ürgét, aki szerszámok nélkül érkezett, hogy megnézi mit is kell csinálni és mindkettő tartotta a markát a kiszállásért, amit nem kértünk...

Alátettem egy vödröt 4-6 nap alatt csöpög ki a víz az alján, majd a tágulás miatt ismét 1-2 nap csöpögés, ekkor feltöltöm és kezdődik elölről, de legalább van fűtés.

Havi 50-80 liter víz megy el rá, 50Ft/hó, majd nyáron lesz időm leszedem vésővel, a tartályt már neten kinéztem 19 700Ft kiszállítva. Szerintem 1 hétvége alatt megcsinálom, ezek meg 2-3 hetet mondtak és csengessek előre 200e-et!

2019. jan. 15. 15:13
 3/26 anonim ***** válasza:
35%

Munkát mindig lehet találni. Csak nem mindegy, hogy hol, ki és milyet.

A cég ahol dolgozok pl fél éve keres 1 dolgozni akaró embert, de eddig aki jött el is menekült, vagy mi zavartuk el mert nem akart dolgozni. Pedig egyszerű munka jó fizetésért.

2019. jan. 15. 15:49
 4/26 anonim ***** válasza:
62%

"Pedig egyszerű munka jó fizetésért."

Aha... persze. És akkor miért is nincs ember ha annyira szép és jó?

Kérem a cég nevét címét a pozi megjelölését a felelős kontakt nevét majd én jelentkezek.

Lássuk.

2019. jan. 15. 16:04
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
Én is jelentkeznek a 3. Altal irt munkára
2019. jan. 15. 16:06
 6/26 anonim ***** válasza:
31%
de senki sefog jelentkezni mert nagy kamu.
2019. jan. 15. 16:06
 7/26 anonim ***** válasza:
8%

"Aha... persze. És akkor miért is nincs ember ha annyira szép és jó?

Kérem a cég nevét címét a pozi megjelölését a felelős kontakt nevét majd én jelentkezek."

Mivel helybeli kell, igy fölösleges lenne ide kiirnom és ez amúgy se apróhirdetési oldal.

2019. jan. 15. 16:17
 8/26 anonim ***** válasza:
48%
Tehát összegezve: kamu :)
2019. jan. 15. 16:23
 9/26 anonim ***** válasza:
9%
Persze. Ami nem Budapesten van az biztos kamu.
2019. jan. 15. 16:31
 10/26 anonim ***** válasza:
41%
Honnan, tudod hog nem ott lakom? Most ha megadod a ceg nebet meg a pozicio leirast mit veszithetsz?
2019. jan. 15. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!