Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes minkét szakmát megszer...

Érdemes minkét szakmát megszerezni?

Figyelt kérdés
Szakgimibe járok és pincér és szakács gyakorlatom is van. Régen mindig is szakács akartam lenni de úgy jöttem ide hogy pincér leszek mivel mégis csak ,,elegánsabb'' mint ahogy anyám mondja. Jővőre le tudnák belőle vizsgázni is és le is fogok. De a szakács jobban megy és éretségi után még 1-2 év lenne. Megérni mind kettőt vagy nem?

2019. jan. 13. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg mindkettőt, ha van rá lehetőséged, és a gyakorlatban majd elválik hogy melyikben érzed jobban magad. Amíg végzed a szakácsot, mellette felszolgálóként tudsz dolgozni is.
2019. jan. 13. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy ha van lehetőséged rá, akkor csináld meg mindkettőt - csak nyerhetsz vele :-)
2019. jan. 14. 08:17
 3/3 anonim válasza:
Szerintem csináld meg , ha tényleg érdekel nemvesztesz vele semmit :) én is pincer-szakács vagyok csak én egyszerre csináltam a két szakmát
2019. márc. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!