Melyiket érdemesebb? Egy diplomát megszerezni, vagy 3-4 szakmát hasonló szakirányban?
Figyelt kérdés
(természetesen ez egy elméleti kérdés) A szakirány pedig az Enteriőr tervező. (akinek nem tiszta, vékony határvonal választja el a lekberendező és a belső építésztől) Ti milyen emberrel terveznétek meg a házatok belselyét? Olyan aki inkább sok szakmával rendelkezik, sok gyakorlattal, nem csak elméleti hanem sokszor több gyakorlati háttérrel rendelkezik mint egy diplomás, vagy egy diplomás emberrel akinek a tojáshéj a valagán van. Csak kíváncsi vagyok ha ti lennétek a megrendelők, ti milyen végeztségű embert választanátok? Vagy ti nem is néznétek milyen végzetsége van? (leszeretném szögezni hogy nem akarom ledegradálni a diplomát, tudom jol hogy nagyon fontos, szimplán kíváncsiságból kérdem)2016. dec. 15. 17:57
1/4 anonim válasza:
Még soha nem alkalmaztam lakberendezőt. Ha alkalmaznék, valószínűleg nem firtatnám, hog pontosan milyen végzettsége van. De ha olyanokat írna, hogy "belselyét", "leszeretném", meg hasonlók, akkor valószínűleg másikat keresnék.
2/4 anonim válasza:
Olyat akinek már tapasztalata van a szakmában, de csak azért mert több papírja van nem feltétlen tapasztaltabb. Inkább kérnék referenciát, korábbi munkákról képeket stb, mint hogy a végzettségét kezdjem nézegetni.
3/4 anonim válasza:
Csak diplomával vesznek emberszámba. Az okj-k teljesen komolytalan kamupapírok.
4/4 anonim válasza:
Hasonló szakirányú okj-t végeztem, 2+1 év állami támogatással,nappali rendszerben, heti 5 nap... A Velemér is kitanultam. Nekem senki ne komolytalan kamuzza le három évnyi kemény munkám gyümölcsét. (Diplomám is van, van összehasonlítási alap, nyugi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!