Budapesten (és Pest megyében) lakásfelújításoknál (burkolás) ugye már 7000-9000 forintra jön ki az órabér?
# 9
Semmiféle "előkészületi" munka nem volt a mi esetünkben egyik felújításkor sem.
Első felújításkor tiszta nyers aljzatbetonra kellett burkolni.
A teraszunk felújításakor meg kerek perec kijelentette minden burkoló, hogy ők aztán nem szedik fel a régi törött járólapot, tiszta, oldjuk meg ahogy akarjuk majd akkor ők leburkolják. Mikor nekikezdtek pedig kiegyenlítőztek kb. 0,5 nm-t a terasz közepén (de minek...), elment vele legalább 30 percük, aztán mire odág elértek 3x megkötött.
Figyi, felújítási munkát ÓRABÉRBEN ne akarj, mert akkor a mesternek az az érdeke, hogy minél LASSABBAN végezzen, TE annál többet fizetsz.
Ezt m2 alapon szokták megadni.
Én burkolo vagyok / leszek de meg gyakorlaton vagyok.
500.000 alatt egy jó burkolo sem keres havonta ÁTLAGOSAN.
És nem dolgoznak reggeltől estig. Csak aki hajtja a pénzt :D
Tehát szamolhatsz nyugodtan 160 órával. Nettoja amit hazavisz leosztva óra számmal kb 5.000 forint lehet.
És hidd el mindenki nmben számol engem viszont rohadtul nem érdekel hány négyzetméter hanem az érdekel hogy mennyi idom megy el rá.;)
"És hidd el mindenki nmben számol engem viszont rohadtul nem érdekel hány négyzetméter hanem az érdekel hogy mennyi idom megy el rá.;)"
Neked is azt mondom, mint az előtted kommentelő néhány hozzászólónak, hogy olvasd el még egyszer leírást.
Én sem órabért emlegettem!
Egyébként hol tanulsz? Suliban, OKJ-s tanfolyamon, vagy mesterembernél?
Ha suli, vagy OKJ, akkor hol tanulnod?
A" mennyi idő megy el rá" miatt kérdezem, hogy jobban járnék (ahogy bármely más burkoló is), ha nem kellene sok előkészítéssel pepecselődni, mert azt többen írták, hogy csesznek megfizetni! Hát kösz akkor hívjon mást!
Én majd szépen megyek, és vállalok olyan (tényleges) burkolási munkát, melynél kimutatják megbecsülésüket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!