Egy tűzoltó mennyit keres átlagban körülbelül?
Figyelt kérdés
Tűzoltó szeretnék lenni érettségi után. 18/f2019. jan. 8. 19:18
1/11 anonim válasza:
Akinek 10 évnél kevesebb a szolgálati ideje, kb. 160 ezer nettót keres. :(
3/11 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm szépen ezt a normális választ. Komolyra véve a szót nem értem miért váltotta ki ezt a kommentet belőled a kérdés amikor életeket szeretnék menteni...
1-es. Neked komolyan köszönöm. Szerintem eléggé alul fizetettek... De ettől függetlenül még mindig érdekel.
2019. jan. 8. 20:59
4/11 anonim válasza:
Kérdező: mert kb. ez a valóság. Lehet ezt hímezni-hámozni, akkor is így van. Ha meg megsértődsz a valóságon, akkor MINEK KÉRDEZED?
Ez esetben a válasz: Annyit keresnek, amennyit keresnek!
Ez nem szempont!
Te csak teljesítsd a kötelességedet, aki értéket ment, az nem foglalkozik ilyen kicsinyes kérdésekkel, hogy mennyi az illetmény!
..jobb így?
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, jobban ki fejtetted. Megy a zöld kez.
2019. jan. 8. 22:57
6/11 anonim válasza:
Szép dolog, hogy életeket akarsz menteni, de a boltban nem adnak ezért semmit cserébe, csak megfelelő összegért. Ezt is gondold át.
7/11 anonim válasza:
Kezdőként kb 150-160 netto lehet egy beosztott őrmester, eleg alacsony sajnos a fizetesuk. Viszont ha van szakmad , tudsz mellette maszekolno, hiszen 24-48ban dolgoznak, kerdes , hogy van e ra energiad, meg hogy 2 alassal akarod e fenntartani magad. Szep szakma, tiszteletre melto, sajnos az anyagi resze siralmas.
8/11 anonim válasza:
Én még nem kaptam 2x ugyan annyi fizetést de nettó 159-162 között szokott lenni mindig. Független fiatalként akinek nincsenek még komolyabb kiadásai ezt nem mondanám rossz fizetésnek. Viszont családod meg hosszú távú terveket nem alapoznék ennyi pénzre az biztos.
9/11 anonim válasza:
Addig jó, amíg vannak ilyen elhivatott emberek, akik ezt a mindannyiunk számára igen fontos hivatást választják. Az alulfizetettség ellenére is.
10/11 Dönci123 válasza:
Ha fiatal vagy és vannak terveid , akkor kevés. 160 e-ből akarsz házat venni , vagy hitelt fizetni , emellett felújítani azt , élni , családot alapítani , egy valamilyen autóval járni , pár évente pihenni valahol , ?????? Máshogy fogalmazom. 10 éve csinálom , és 10 éve kb 500 Euro a fizu. Mindenkor. 30% -50% béremelés ide v oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!