Pályakezdőként,3 nyelv felsőfokú szintű ismerete mellett körülbelül milyen bérigényem lehet egy Big4 cég könyvvizsgálói üzletágánál?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 10:37
1/6 TappancsMancs válasza:
Nem tudom összegszerűen, de a big4-ek jól fizetnek.
2/6 anonim válasza:
Végignéztem a könyvvizsgáló kategória álláshirdetéseit professionön és sehol sem követelmény az angolon kívül más nyelv, úgyhogy kb annyi mint csak az angol felsőfokú ismeretével.
4/6 kemesen válasza:
Igen, a plusz nyelvtudást sajna nem fizetik meg, ha nem szükséges. Az alapbér most nettó 250 körül mozog pályakezdőként. Ez aránylag fix, szinthez kötött.
5/6 anonim válasza:
EY például nettó 270 körül fizet, ehhez jön a rengeteg, akár éjszakába nyúló túlóra, nulla work-life balance
ennek fényében már nem éri meg annyira, többség 1-2 évet lehúz, vagy ameddig kifizetik az acca képzést, és letiplizik, mert sokat ér a BIG4 tapasztalat a munkaerőpiacon
pályakezdőknek oké, ha nincs jobb, de ha keres az ember, azért talál jobbat is..
GE-nél pl. hasonló fizu, rendes 8 órás munkaidő, nem 10-12-14 órás, maximum negyedéves/éves zárásoknál van egy kis túlóra, ami lecsúsztatható, home office lehetőség, szóval én nem ájulnék el annyira a BIG4 cégektől
6/6 anonim válasza:
Pályakezdő könyvizsgálóként, szakirányú diplomával?
Vagy nyelveket beszélő manager assistant pozícióban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!