Ecmero.com román reklám közvéleménykutató oldal. Találkozott már valaki ezzel az oldallal vagy hasonlóval?
Én most 207€ tartok. 22 napon keresztül, napi 20 perc az életemből. Állítólag 200€ összegyűjtése után van kifizetés, rá egy hétre. Várok, addig nem kattintgatok. ;)
Ha pénzt szeretnél ténylegesen keresni, akkor az alábbi oldalt tudom ajánlani. 100%ban fizet, egyből bankszámlára. Mondjuk meg kell dolgozni a pénzért. ;)
Itt a link. Nem mlm, és nem kapsz plusz pénzt, ha valakit beszervezel. De ha dolgozol, megfizetik!
Hol ér 200 euro 90ezret?
Gondolkozz és számold ki mennyi az annyi.
Direkt kipróbáltam, mit is is lesz.
Hát ha össze jön a 200 euro akkor állítólag 200 eurot kapsz amit automatikusan elindítanak, raadásul nem számlaszamodra, hanem paypalra, payzara.
Utobbi nálunk nem elérhető.
Paypalnál meg kell adni a paypalra regisztrált email címed.
De mint írtam 2 hét alatt semmit nem kaptam.
Szóval ennek ne dőlj be.
Ebbe csak azért vágtam bele, hogy megtudjam mutatni, hogy mennyire nem hiteles az oldal.
KAMU!!
Na most, nekem 2 hete meg van, és nem volt utalás
Sziasztok!
Miújság azóta? Utaltak már valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!