Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért olyan nehéz irodai női...

Miért olyan nehéz irodai női állást találni?

Figyelt kérdés

Hiaba mondjak h 3,8 % a munkanelkulisegi ráta sztem fals adat. Akkor nem jelentkeznének 100 an irodai munkara ....Zala megyéről beszélünk ill arról hogy 3 idegen nyelvismerettel rendelkezek és alapban azt mondják nem sokan tudnak ennyit mint én mégsem kapkodnak utánam és nem válogathatok......mellesleg 40 éves múltam nem vagyok kiöregedve az álláspiacon?

Ugy volt h en vagyok a befuto az utolso jelentkezoig. Azt az ismerősöm, h szimpatia dontott ugy veszi ki.És szerinte túltoltam az a masik csaj akit választottak, szerenyebb. Akkor ezek szerint ez nem azt jelenti h nyomoroncabb vagyok? Egybol meg akartam nezni a facebookon de nem tudták a nevét, az volta célom, osszehasonlitsam magam. És megnezzem mit tud mennyivel fiatalabb nalam. Szerencse sok esetben meghatarozo es nem rosszabb vagyok hanem max nem kellene ilyen ramenosnek,gorcsosnek lennem? Ez a "tultoltam" vajon ezt jelenti? Tul eroszakos ramenos es igy a gorcs is picit lathato? Talan picit nagyobb alazat az celravezetobb? Jelenlegi munkahelyen nincs fehér bejelentés (szürke) kevés a fizetésem és sok a hülye p*csa.... egytől szeretnék különösen szabadulni de ő behízelegte magát odafent és ő nem fog felmondani....

#munkahelyváltás #sikeres felvételi
2019. jan. 4. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Adnál tippet milyen az a pörgős, életre valóbb meló?
2019. jan. 11. 07:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Ambiciózus, törtető, karrierista fiatalok!!!! Inkább külföldre menjetek ha tehetitek!!! Én is azt tenném de sajnos a családi körülményeim nem teszik lehetővé...
2019. jan. 15. 14:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak annak erdemes, aki nem tud elhelyezkedni a szakmajaban, mondjuk ha itthon egy magyar anyanyelvu kornyezetben nem tud valaki boldogulni, erdemes feltenni a kerdest, hogy kint, egy masik anyanyelvu helyen el tudna-e helyezkedni? Es mennyiert? Nagyon nem mindegy.
2019. jan. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!