Mekkora fizetésemelést kaptál 2019-ben?
Figyelt kérdés
Elsősorban műszaki pályák érdekelnek, de írhattok bármit, hátha másnak segít. Végzettség, pozíció, lokáció, szakmai tapasztalat és egyéb megjelölésével, ami szerintetek még fontos lehet.2019. jan. 4. 06:47
11/29 anonim válasza:
"de lesz ennél rosszabb is!"
Lesz. Jobb nem de rosszabb biztos.
12/29 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz kérdés...Aki még nem kapott és nem is tudja, hogy mennyit fog az ne írjon. Felesleges.
Nyafogni sincs sok értelme itt, hogy x éve nem kapott valaki fizetésemelést, mert nem ez a kérdés tárgya. Persze mérvadó az is, ha valaki nem kap, de akkor írja, hogy 0% és hol, miért, stb.
Köszönöm
2019. jan. 4. 15:12
13/29 anonim válasza:
Semennyit, sőt, még lehet, hogy csökkenni is fog.
14/29 anonim válasza:
@7 4% emelés átlagos egy bizonyos ponton túl. Az első pár évben nagyot lódul a fizu, utána más a helyzet.
15/29 anonim válasza:
"Az első pár évben nagyot lódul a fizu,"
Nekem sem az első véekben sem semmikor nem lódult az pénzem egy fillért se.
Felvettek 2012ben adott bérrel most is anyni és kész.
16/29 anonim válasza:
@15 Tudjuk, ágazati bér, satöbbi.
18/29 anonim válasza:
Előző vagyok, 8.8%
Most ez meg is lepett. Bár olyan sokkal nem több.
19/29 anonim válasza:
Br. 20 000 szokott lenni, tavaly 30 000 kaptam. 2019ben sajna csak marciustol lesz, pontosat nem tudok, de kb br 50 000re szamitok, mert annyi szep és és jót mondtak. Aztán, h mi lesz igaz belőle, ki tudja...
20/29 anonim válasza:
Decembertől kerültem új pozícióba, az eddig fix bérről, időbéres elszámolásba, így igazából emelést decembertől kaptam, kb. 2,8%-ot, ha a mozgóbért is hozzávesszük akkor nagyjából 10%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!