Kaptál fizetésemelést 2017-ben?
A csapból is a béremelés folyik, sokszor hallom, hogy egyes munkakörökben kétszámjegyű volt a fizetésemelés. Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi igaz.
Ezért megkérdezem: Te kaptál 2017-ben fizetésemelést?
(Pls. írjátok le, hogy hány %-ot, mennyi a jelenlegi NETTÓ béred és mit dolgozol).
Igen.
357ezer a jelenlegi nettóm, 2016-ban 317ezer volt.
IT L2 support.
Köztisztviselőként, 1,5 év munkatapasztalattal nettó 131 ezer forintot vittem haza év elején. Jelenleg a fizetésem 182 ezer forint. De ebből csak 27 ezer, ami tényleges fizetésemelésnek minősül. A maradék 24 ezer az a törvény szerinti előmenetel, illetve az év közben megszerzett második nyelvvizsgám eredménye.
27/F
4%-ot kaptam, pedig a fél cég elvándorolt, lehetett volna több is mert a melóm eléggé megnőtt a kieső emberek miatt...
Jelenlegi nettóm 408 ezer, minőségbiztosító vagyok.
Igen kaptam 3x-is, így pont ugyan annyi maradt a nettóm, mint amennyi előtte is volt! Cserében nőtt az óraszámunk és már a hétvégi melót karitatív munkában, önkéntes alapon végezzük :)
Ismerőseim meg irigykednek, hogy milyen jó nekem 10%-ot emeltek 3x-or is egy év alatt!
Egy büdös petákot se emeltek 2011 óta. De egy petákot se.
Jelenleg kb btto 2000 ft választ el a minimálbértől.
És mégis szinte zéró a fluktuáció. Szar a pénz nem emelnek az emberek morgolódnak zúgolódnak de senki se megy sehova.
Hova is menne persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!