Mire döntenétek a helyemben? A munkahelyem 500 méterre található a házunktól, de utálom a munkakörömet, - mert- nem az lett, amiben megegyeztünk az igazgatóval.
Nem tudom milyen az az iskola amelyik Téged teljes állásban heti 3 vagy 4 napban alkalmazna. Ezt állami intézményben nem nagyon fogják megengedni.
A helyedben írásbeli nyilatkozatot kérnék hogy nem kell heti 5 napot bejárnod dolgozni (gyanítom nem fogod megkapni) mielőtt beadod a flmondásodat a jelenlegi munkahelyeden.
Javaslom nézelődj állások után a lakóhlyedhez közelebb és nem feltétlenül csak a tanári pályában gongolkodj!
HÜLYE VAGY, HA VÁLTASZ!
A távolság, a gyerek, a benzinárak, ráadásul, ha elromlik a kocsi vagy lefagy az út?
Maradj, és üdv a valódi világban! A munkavállaló élete xopás!
Én elvállalnám.
Hisz nem azért tanultál tanárnak.3*8 nap az nem vészes, 4 szabadnapod lesz. Mennyi a fizu?
A lányom dolgozik így, ugyan ö csak 35 km-t utazik, hivatalosan fél napot dolgozik, azaz legkésöbb kettökor végez(ne).
Ennek ellenére gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor 6 elött elszabadul, mert megbeszélés van - akkor, amikor a többiek is végeztek, azaz ott kell maradni, továbbkepzés (ugyanaz), helyettesítés, stb - szóval hiába van papíron otthon 3 körül, a gyakorlat egész más.
Neki azért éri meg, mert közelebb nincs iskola, de neked szerintem igencsak nagy butaság lenne ebbe belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!