Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Évi 45 millio netto kereset...

Évi 45 millio netto kereset az jonak szamit?

Figyelt kérdés
Szemelyes velemnyekre vagyok kivancsi. Igen en is tudom hogy mindenkinek mas stb, de ez milyen kategoriaba tartozik Magyarorszagon?

2018. dec. 20. 19:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Ohh.. bocsi nem nagyon ertek ehhez

tenyleg csak azert tettem fel h megnezzem masok szerint ez jo e 😃

2018. dec. 20. 20:04
 12/34 A kérdező kommentje:
De nem a bruttonal van az , hogy akkor kell kolteni a tobbi cuccra? Netto nem csak az ami a tied?
2018. dec. 20. 20:06
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Ez annyit jelent, hogy áfa nélkül ennyi volt a bevétele. Nézd meg az e-beszamolo.kim.gov.hu-n az eredménybeszámolóját a cégnek. Mérleg szerinti eredmény. Adózás előtti eredmény, meg adózás utáni eredmény lesz a mérvadóbb, de arról még mindig dönthet, hogy kiveszi-e?

Ha nem akkor 0 Ft keresett, de az is lehet, hogy full veszteséges és eladósodott, stb. ha elolvasod a kiegészítő mellékleteket is a cégről, azon az oldalon.

2018. dec. 20. 20:08
 14/34 anonim ***** válasza:
77%

Tök tudja, de az, hogy mi egy CÉGNEK a bevétele az csak az egyik oldal.

Az biztos, hogy abból még lejönnek a KIADÁSOK, és hogy a vezető tisztségviselők mit vihetnek haza ebből, az korántsem jelenti azt, hogy a fő vezetőnek ennyi volt a bevétele.

2018. dec. 20. 20:09
 15/34 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt is jelentheti hogy amugy tok csoro ez az ember?
2018. dec. 20. 20:13
 16/34 anonim ***** válasza:
94%

"Akkor ez azt is jelentheti hogy amugy tok csoro ez az ember?"

Igen.

2018. dec. 20. 20:13
 17/34 anonim ***** válasza:
68%

Igen, ha valaki természetes személyként ennyit keres, tehát mint ember ennyi üti a markát minden évben, az szerintem elég jó, ez havi majdnem 4 millió forint nettó fizetésnek megfelelő összeg, ami azért nem éppen gyakori idehaza. A nettó 1 millió is nagyon ritka.

Nettó profitként egy kis cég esetén szintén nagyon jó, sőt szerintem még bruttó bevételként is, ha mellette nincs sok kiadás (ha évi 10-20 millió forintot ki tud venni a tulajdonos kézbe, az már szerintem jó).

A válaszok mondjuk meglehetősen szórakoztatóak...

#10 nettóból mit akarsz még adózni?

A többi válaszoló pedig szíveskedjék kiköpni a prolikapszulát (akinek nem inge, ne vegye magára).

2018. dec. 20. 20:40
 18/34 anonim ***** válasza:
25%
Ha ennyire otthon vagy annak az eldöntésében, hogy nem troll kérdés, akkor vajon tisztában vagy az átlagfizetésekkel?
2018. dec. 20. 20:41
 19/34 anonim ***** válasza:
13%
Az "adózott eredmény" vagy 2014 előtti terminolódia alapján "mérleg szerinti eredmény" sorokat nézd. Na az a profit.
2018. dec. 20. 20:42
 20/34 anonim ***** válasza:
A 10-es a nettó bevételből gondolom azért csak fizetne még hipa-t, meg tao-t hogy tovább szórakoztasson :-))
2018. dec. 20. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!