Diák vagyok, jelentkeztem kérdőívezésre és behívtak a Váci utca 187. -be. Kamu állás?
Figyelt kérdés
Elég sok "érdekes" dolgot olvastam a Váci utca 187.-ről...Tapasztalatok az ottani MUNKÁRÓL? Leginkább a kérdőívezés érdekelne...Megkaptátok a fizetést? stb.2010. jún. 27. 21:12
1/3 anonim válasza:
Az Váci ÚT, nem mindegy :D
Általában teljesítménybéresek a munkáik, ez a cég a Zepter. Ha bírod a kérdőívezést, csináld, szerintem az egyik legrosszabb munka, és ha nem vagy elég rámenős, akkor bizony nem fogsz túl sokat kitöltetni és nem fogsz túl sok pénzt kapni...
2/3 anonim válasza:
Nem éri meg kérdőívezni, csak az időd megy el vele. 10 emberből 9 ismeri a céget.
3/3 anonim válasza:
A Zepter féle "kérdőívezést", ami valójában ügyfélszerzéssel való próbálkozás, de nagyon gáz módon, felejtsd el, ha jót akrasz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!