Pesten diplomás embereknek br 160-as ajánlat vicc kategória?
Ha egy munkahely diplomához kötött irodai munkakörre keres embert (diploma + tapasztalat + referencia + angol) és mindezt Pesten -és mindet br 160-as bér mellett-ez íyg együtt egy vicc?
Mert én nevetni nem tudok rajta.
És nyugi: találni fog embert. Majd érkezik kismillió pályázat és amikor megtudják mennyi is a bér,akkor a 99%-a visszamondja, de a ksimillió jelentkezőből marad majd tizenpár ember így is aki még ennyiért is eljönne.
Tehát ekkora bérért még válogatni is tud a cég.
"Te írod, hogy ennyi embert elküldenek,"
HOL ÍRTAM ÉN EZT? Hm? Hol?
idézd be! Várom.
"n Győr-Moson-Sopron megyében élek, itt is diplomáztam.Egy diplomást sem ismerek, aki közmunkázik."
AZ te vagy.
Olvasd el ezt: csak példa.
Diplomás közmunka éhbérét: "Kultúrkubikos vagyok ötvenezerért"
Tavaly januárban 211 128 volt a közmunkások összlétszáma, ez az idei év januárjára 161 201-re csökkent
A kormány közfoglalkoztási portálja szerint a legnagyobb állami közfoglalkoztatók éppen a Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Kft., az Országos Széchenyi Könyvtár, a vízügyi igazgatóságok, és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Az említett helyek MINDEGYIKE pesti.... és ezek szívják fel a diplomás közmunkásoat.
Mert sokaknak még Bp-en sincs más lehetsőégük mint diplomával elmenni 60-ért szarakodni valami állami helyre.
Nem hiszed? nem kell elhinni.
Utána kell nézni. KSH EMMI korményzati portál profession stb....
Az,hogy diploma nem jelent semmit.
Az,hogy kijàrsz valami ,,közgàz",èrtsd turizmus vagy egyèb büfèszakot azzal csak időt b..szol el,normàlis szakot kellene elvègezni,tàjèkozódni mielőtt egyetemre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!