Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten diplomás embereknek br...

Pesten diplomás embereknek br 160-as ajánlat vicc kategória?

Figyelt kérdés

Ha egy munkahely diplomához kötött irodai munkakörre keres embert (diploma + tapasztalat + referencia + angol) és mindezt Pesten -és mindet br 160-as bér mellett-ez íyg együtt egy vicc?

Mert én nevetni nem tudok rajta.

És nyugi: találni fog embert. Majd érkezik kismillió pályázat és amikor megtudják mennyi is a bér,akkor a 99%-a visszamondja, de a ksimillió jelentkezőből marad majd tizenpár ember így is aki még ennyiért is eljönne.

Tehát ekkora bérért még válogatni is tud a cég.

2018. dec. 16. 09:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Te írod, hogy ennyi embert elküldenek, engem nagyon érdekelne ez a jól fizető állás, légyszíves küld el a linket had jelentkezzek
2018. dec. 16. 13:08
 22/30 A kérdező kommentje:

"Te írod, hogy ennyi embert elküldenek,"

HOL ÍRTAM ÉN EZT? Hm? Hol?

idézd be! Várom.

2018. dec. 16. 13:15
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Még közmunkára is sorba állnak mások! Hogyne lenne ez szuper fizetés, pláne ha még szaloncukrot is adnak!
2018. dec. 16. 13:18
 24/30 A kérdező kommentje:

"n Győr-Moson-Sopron megyében élek, itt is diplomáztam.Egy diplomást sem ismerek, aki közmunkázik."

AZ te vagy.

Olvasd el ezt: csak példa.

[link]

Diplomás közmunka éhbérét: "Kultúrkubikos vagyok ötvenezerért"

Tavaly januárban 211 128 volt a közmunkások összlétszáma, ez az idei év januárjára 161 201-re csökkent

A kormány közfoglalkoztási portálja szerint a legnagyobb állami közfoglalkoztatók éppen a Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Kft., az Országos Széchenyi Könyvtár, a vízügyi igazgatóságok, és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az említett helyek MINDEGYIKE pesti.... és ezek szívják fel a diplomás közmunkásoat.

Mert sokaknak még Bp-en sincs más lehetsőégük mint diplomával elmenni 60-ért szarakodni valami állami helyre.

Nem hiszed? nem kell elhinni.

Utána kell nézni. KSH EMMI korményzati portál profession stb....

2018. dec. 16. 13:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nah de akkor átküldöd, te mondod, hogy akarnak embert felvenni: idézek:"találni fog embert. Majd érkezik kismillió pályázat és amikor megtudják mennyi is a bér,akkor a 99%-a visszamondja, de a ksimillió jelentkezőből marad majd tizenpár ember így is aki még ennyiért is eljönne." tehát van felvétel, és a 99% visszamondja, de itt vagyok az 1% légyszíves küld el a hirdetést vagy hogy hol kell jelentkezni, nagyon köszönöm
2018. dec. 16. 13:19
 26/30 anonim ***** válasza:

Az,hogy diploma nem jelent semmit.

Az,hogy kijàrsz valami ,,közgàz",èrtsd turizmus vagy egyèb büfèszakot azzal csak időt b..szol el,normàlis szakot kellene elvègezni,tàjèkozódni mielőtt egyetemre megyünk.

2018. dec. 16. 19:45
 27/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nekem is küldheted a linket.
2018. dec. 16. 20:01
 28/30 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem se küldi, nagy kamu az egész, nincs ilyen jól fiezető állás sajnos:S
2018. dec. 16. 20:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát ja, mert ennél csak jobb van.
2018. dec. 16. 23:32
 30/30 anonim ***** válasza:
Mar kiirta az uj kerdeset. :)
2018. dec. 17. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!