Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten diplomás embereknek br...

Pesten diplomás embereknek br 160-as ajánlat vicc kategória?

Figyelt kérdés

Ha egy munkahely diplomához kötött irodai munkakörre keres embert (diploma + tapasztalat + referencia + angol) és mindezt Pesten -és mindet br 160-as bér mellett-ez íyg együtt egy vicc?

Mert én nevetni nem tudok rajta.

És nyugi: találni fog embert. Majd érkezik kismillió pályázat és amikor megtudják mennyi is a bér,akkor a 99%-a visszamondja, de a ksimillió jelentkezőből marad majd tizenpár ember így is aki még ennyiért is eljönne.

Tehát ekkora bérért még válogatni is tud a cég.

2018. dec. 16. 09:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

"Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha valaki olyan hülye, hogy diplomával, referenciával, angol tudással aláírja a bruttó 160 ezret, akkor meg az meg is érdemli. Ennyi."

Van. Lesz. És elárulom lesz nem is egy tehát nem az lesz a kérdés a cég talál-e valakit, hanem még válogathat is.

Mert akinek még es se voltm eddig (ld közmunka) az két kézzel kap majd utána. Nyilván aki br 400-as állásbnan ücsörög az röhög egyet,de aki havi 57-ért közmunkázik akér diplomásként mert van olyan?

Az két kézzel kap utána.

2018. dec. 16. 10:05
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Mnkaügyiseknek ennyi jár.
2018. dec. 16. 10:07
 13/30 A kérdező kommentje:
én nem ennyit kapok. Én "marhára" meg vagyok fizetve a br 190-el.
2018. dec. 16. 10:07
 14/30 anonim ***** válasza:
34%

"mert tudjuk tavalyról, hogy még azt sem kapsz a munkahelyedről."

Szerintem szaloncukrot nagyon sok helyen nem adnak sajnos. Nálunk se. Kapunk karácsonyra 100 ezret készpénzben és abból kell mindent kigazdálkodni. Megoldani a szaloncukrot, ajándékokat, sütemények stb költségeit, mindent. Nincs külön szaloncukor vagy bejgli osztás!

És egyébként havi 400 nettó körül fizetnek, szóval nem olyan rossz hely, mint amiről a kérdező ír. De szaloncukor az nincs itt se, sajnos! Tökre együttérzek a kérdezővel emiatt!

2018. dec. 16. 11:08
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell megadni és ez jóval a minimálbér fölött van ez egy kiemelkedően jó fizetés ebben a gazdasági helyzetben, át tudnád küldeni hogy hol tudok jelentkezni? nagyon szeretnék egy ilyen jó állást, van diplomám angol megy c1 szinten a német is és még 5 év tapasztalatom is van, előre is angyon köszönöm
2018. dec. 16. 11:27
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Én juhászképzést végeztem 2014-ben a kaposvári egyetemen, azt szeretném kérdezni, hogy ebből kijön pesten valami rossz akol a birkáimmal vagy adnak munkáscsűrt ingyen?
2018. dec. 16. 11:41
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom hany eves vagy, de remelem...

Ilyenek miatt tart itt a gyk szinvonala.

Bar szerintem eben a gyk is benne van.

Neki all feljebb, ha valaki szol.

Fogyatekos.

2018. dec. 16. 11:45
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Valami sántít a dologban.

Ez vagy valami alja közszférás munka vagy pedig részmunkaidős 4 vagy 6 órás munka.

2018. dec. 16. 12:53
 19/30 A kérdező kommentje:

Nem sántít itt semmi nem részmunkaidős(max papíron) és nem közszféra.

Hidd el lesz ember. Lesz. Még válogatni is fognak.

AZ a diploms aki eddig közmunkázott (csak Bp-en KSH szerint kb 3000 diplomás közmunkás van utána kell nézni!!) annak ez álomfizetés.

Az 57-hez képest főleg.

2018. dec. 16. 12:59
 20/30 anonim ***** válasza:
65%

19#

Bocs, nem hiszek neked.

Én Győr-Moson-Sopron megyében élek, itt is diplomáztam.Egy diplomást sem ismerek, aki közmunkázik.

Olyanok viszont vannak, akik egyből nem kerültek diplomás munkakörbe, hanem középfokú végzettséget igénylő pozíciónál kezdték, később kerültek feljebb diplomás pozícióba.

Budapesten pedig k_rva sok a diplomás állás, szellemi munkakör.Sokkal több, mint vidéken.

2018. dec. 16. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!