Múlthéten Budapesten voltam interjún multi cégnél. Amikor a munkabérre került a sor, mondtam egy intervallumot. Mostanra kiderült, hogy bőven az ott dolgozó átlag alatt van az intervallumom maximuma is. (? )
Nyugodtan mondhatod a hr-es kolleganak/kolleganonek, hogy kozben tudomast szereztel a cegen belul az adott pozicioban dolgozok munkabererol, es szeretnel az elerheto bersav aljaba felzarkozni. Ezzel a feltetellel is alkalmaznanak, vagy nem. Ha nem, akkor meg egy olyat is megkerdezhetsz, hogy probaido utan elerheto-e szamodra az adott bersav. Ha nem, akkor te dontod el, bevallalod-e. Viszont azt hozzateszem, hogy multinal, pont a cegen beluli bersavok miatt, nem fognak azert felvenni valakit mert brutto 70 eft-al kevesebbet ker. Szoval ha felvesznek nem azert teszik, mert keveset mondtal. Tovabba a multiknal a hr-esek nagyon kedves, jopofa csajszik meg sracok, ok is emberek, nyugodtan rakerdezhetsz. Egy kisebb cegnel ahol nincsen bersav, nem biztos hogy jo otlet lenne, egy par 10 fos vallalkozasban mar felvehetnek azert mert olcsobban megcsinalod a munkat.
Mondom ezt ugy, hogy nem multinal dolgozom, es nem is szeretnek a kesobbiekben. 🙂 Szoval hajra, tessek kerdezni.
Én is úgy jártam, hogy egy 100-assal több bruttót ajánlottak annál, mint amennyit kértem.
Nem érdekük, hogy fél év múlva továbbállj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!