Főnökség elrendelhet takarítást irodai dolgozóknak azzal a jelszóval, hogy nem költünk takarítónőre?
Irodai dolgozókat (személyzetis, bérszámfejtés, könyvelés, beszerzés stb) kötelezhetnek arra hogy munkaidő végén irodát folyosót sőt mellékhelyiséget takarítsanak? Azzal a jelszóval, hogy elküldték a takarítónőt mert spórolunk és a bére így megtakarításra kerül?
És ezért a bészámos (mondjuk...) pucolja a wc-ben a szart? Mindezt munkaidején túl, ingyen?
Hiszen fizetni nem fognak érte külön, mert az egésznek a spórolás a veleje.
", semmi sem lesz jó."
De mi az a SEMMI ami nem jó? Konkrétan ki az?
Leírták ilyen nincs péláne nem ingyen.
Én meg erre azt mondom NINCS? Akkro nálunk ez mi? Mert itt VAN!!!
Most ebben miért én vagyok a hibás? Hm? Ez VAN!!!
Ide kell jönni meg kell nézni.
Hiába troll meg hazug itt bizony ez VAN!!
"hiába írsz mindig más marhaságot."
Mindent leírok ami velem/velünk történik.
" ha nem tetszik felmondasz,"
De miért mondanék ÉN fel? ő elrendeli én nem csinálom és nem is mondok fel, ha nem tetszik neki valami majd kirúg. Ő engem és nem én mondom fel!
Miért is moindanék én fel? Végezze csak ő az ezzel kapcsolatos procedúrát papírmunka indok stb...
De persze ez csak elméleti okoskodás nem mond az fel, olyan szinten nincs itt ember már hogy magával szúrna ki.
Hiszen akkor az én munkámat ugyan ki végezné? Új ember? Hát azt lasszóval se talál-ennyi bérért nettó 120-ért ki jön el ma már.
"ogy meetel engem nevezni? "
Nyomoronc. ÍGy mertelek. Na most mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!