Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Iskolatitkárokra is vonatkozik...

Iskolatitkárokra is vonatkozik a nyári szünet?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy zeneiskolàban a titkársági dolgozóknak is van-e nyári szünet?
2018. dec. 12. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Va. Nyáron általában x időtől y-ig kijelölnek (mondjuk júl. 10-15-től aug 20-ig) heti egy ügyeleti napot (mondjuk szerda) és csak azokon a napokon kell bemenni.
2018. dec. 12. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen. Miután ő nem pedagógus, nála a sima, életkor szerinti szabadság a mérvado. Így aztán nem lesz egybefüggően 12 hétig szabadságon, mivel nincs annyi szabadsága. Ezt ügyeleti napokkal szoktak megoldani, illetve ha van rá lehetőség, akkor túlórával, amit kifizetés helyett időként fognak kiadni
2018. dec. 12. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
A pedagógus is csak annyi szabit vehet ki, amennyi a szabadsága. Azt kötelező a szünetekben kivenni. Tehát nem nyári szüneten van, hanem szabin.
2018. dec. 12. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó !

A pedagógus szabadsága más, mint más dolgozóké. A nevelői szabadságon kívül, amit valóban a szünetekben kell kivennie, rendelkezik még pár szabadon felhasználható nappal is.

2018. dec. 12. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Pedagógus vagyok! Tudom mennyi szabadság jár! Azt írtam, hogy ő is csak annyit vehet ki, amennyi szabija van. Az más kérdés, hogy nekünk több szabadságunk van. 46 nap.
2018. dec. 12. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedagógusok mellett egyéb nevelés-segítő alkalmazottaknak is jár a 46 nap szabadság és annak nagy részét nyárra lehet kivenni. Helyenként eltérő, hogy iskolatitkár vagy ügyviteli titkár ennek minősül-e.
2019. márc. 29. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!