Mennyit keres egy grafikus budapesten alkalmazottként ha pályakezdő, illetve ha van 1-2 év tapasztalata?
Figyelt kérdés
Itt most azok érdekelnének akik okj-s végzettséggel tudtak elhelyezkedni, és hogy lehet-e munka mellett plusz munkákat vállalni?2018. dec. 12. 08:39
1/2 anonim válasza:
Nagyban függ attol hogy milyen szintű munkát tudsz elvégezni, mennyire vagy jó benne, szerintem pályakezdőkent a legfonktosabb a tapasztalat megszerzése
2/2 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt hat órában nettó 83.300 Ft-ot kaptam, de nulla tapasztalattal felvettek egy céghez, ahol nagyon sokat tanulhattam még. OKJ szinte semmit sem adott.
Azóta a nettóm megháromszorozódott, persze nem ugyanannál a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!