Mennyit kereshet ma átlagosan egy pályakezdő 3D Grafikus Magyarországon?
Matolcsi szerint 47 ezer Ft
Ha jól és szépen dolgozik akkor 100 felett
Sokan ezt már neten csinálják, ha jó vagy, akár 200-300ezer vagy felette, persze ez már nem igazán kezdő szint. Kezdők véleményem szerint olyan nettó 100-200ezer között (inkább közelít a 100-hoz egy kezdő fizetése).
Na most azért nem lehet igazán megmondani mennyit keres, mert sokszor azt mondják itt van ez a munka, csináld meg, és megegyeztek, hogy az mennyi pénz.
Ez abban a területen, ahol én munkálkodtam, olyan 40-80ezer forintot ér/kép. Igen, egyetlen kép (ami lehet két hét munka volt, viszont ugyan arról egy újabb kép néhány óra, és az megint lehet 40-80ezer. Szóval két hét alatt kereshetsz pl 60ezret, de kereshetsz 300ezret is). Egy ember 3d model lehet ugyan ennyi, attól függően mennyire profi.. ha cégnél/irodában dolgozol, akkor is megkapaják sokan ezt a pénzt (úgy értem a főnökök), neked meg megy a fix fizetés.
Szóval konkrét válasz nincs, de olyan 100-200 körül lehet a fizetés nettóban, később, amikor magad csinálod, lesznek ügyfeleid, reklámozod magad, és téged keresnek meg nem a céget ahol sok évet dolgoztál, akkor már simán megkereshetsz havi sok száz ezret is... persze ahhoz sok év kemény munka kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!