A másik lehetőség a közigazgatásszervező :D
Az jobb lenne?Pont azért gondolkodtam gM-ben,mert az elöbbiről mindenki le akar beszélni
Most komolyan, miért a közigazgatásszervező és a gazdálkodás és menedzsment a két alternatíva?
Lehet vitatkozni, hogy a kettő közül melyik a kevésbé rossz, de egyik sem egy jó választás.
Bár egy Corvinus gazdmen tényleg ér valamit (felsőfokú angollal és egyetem melletti gyakornoki munkákkal), de van egy olyan érzèsem, hogy aki e két szak között vacilál, annak nem lesz elég pontja a Corvinushoz.
Azért mert a Corvinus egy neves egyetem.
- Egyrészt nagyon jó a képzés.
- Másrészt Pesten corvinusos képzés mellett simán találsz releváns szakmai gyakorlatot nyárra, vagy akár évözben is suli mellé
- Harmadrészt pedig azért másként mutat az önéletrajzban egy Corvinus, mint egy Kecseméti Neumann János Egyetem Gazdasági kar, amiről most hallok először, most is csak azért mert rákerestem a neten.
Tudod, focizni meg lehet tanulni Barcelonában a La Masián, és Felcsúton is az ottani akadémián. Csak az egyikből Messik, Xavik, Iniesták jönnek ki, a másikból meg, hmmm, nekik még a neveit sem tudom.
Valóban nincs elég pontom Corvinusra.A gazdment fizetősön csinálnám.Pontosabban először foszkra mennék,aztán befejezném alapon.
Közigre meg mennék ingyenes alapképzésre.
Mennék én oda,de Pesten drága az albérlet.Nem tudom fizetni.Szóval bocs,de maradok vidéken.Corvinusra ha fel is vesznek,nem megoldható hogy ott tanuljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!