Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdálkodás és menedzsmentre...

Gazdálkodás és menedzsmentre érdemes jelentkezni?

Figyelt kérdés

2018. dec. 11. 17:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A másik lehetőség a közigazgatásszervező :D

Az jobb lenne?Pont azért gondolkodtam gM-ben,mert az elöbbiről mindenki le akar beszélni

2018. dec. 11. 19:05
 12/20 Estádio de Felchút ***** válasza:
Több multicégnél is dolgoztam, gazdmen, NG, de még bölcsész diplomával is láttam középvezetőket, céges verdával, benzinkártyával, szenior mérnöki szintű fizuval. Nem az számít, hogy milyen diplomád van, az csak az első munkahelyednél érdekes. Beszélj nagyon jól angolul, szerezz később eladható tapasztalatot, és legyél rátermett. Saját szememmel láttam és látom. Ne görcsölj ezen. Gazdmen diplomával is meg lehet keresni a bruttó egy misit. Arra figyelj, hogy fenszi helyen végezd: Corvinus, BME, BGE - könnyebb dolgod lesz az első munkahelyed megtalálásában.
2018. dec. 11. 19:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó és közigazgatásszervező diplomával is jól a lehetőségek?Arra akarok menni!!Csak azért néztem a gazdment,mert az piacképesenb.De amugy nem érdekel különösebben
2018. dec. 11. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 Ennyi erővel azt is mondhattad volna kb. hogy felesleges a gazd. men. is, sőt elég a nyolc általános is, mert milyen sokan milliomosok, milliárdosok bármiféle végzettség nélkül. vagy legyen gázszerelő, mert Magyarország leggazdagabb embere is gázszerelő. Attól mert vannak, akik a semmiből is elég jól megélnek, attól nem biztos, hogy te is megfogsz. Pont mert ezek elég kevesen vannak, tehát kivételek. A kivétel meg tudjuk mit erősít.
2018. dec. 11. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Most komolyan, miért a közigazgatásszervező és a gazdálkodás és menedzsment a két alternatíva?

Lehet vitatkozni, hogy a kettő közül melyik a kevésbé rossz, de egyik sem egy jó választás.

Bár egy Corvinus gazdmen tényleg ér valamit (felsőfokú angollal és egyetem melletti gyakornoki munkákkal), de van egy olyan érzèsem, hogy aki e két szak között vacilál, annak nem lesz elég pontja a Corvinushoz.

2018. dec. 11. 20:27
 16/20 anonim válasza:
Vidéki egyetemre mennék csak.Itt van a szomszédban egyetem,minek mennék el a Corvinusra?
2018. dec. 11. 20:46
 17/20 anonim válasza:
#15 nem értem miért kell minden áron Corvinusra menni.Én is gazdmenre készülök,de nem megyek fel azért BP-re
2018. dec. 11. 20:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért mert a Corvinus egy neves egyetem.

- Egyrészt nagyon jó a képzés.

- Másrészt Pesten corvinusos képzés mellett simán találsz releváns szakmai gyakorlatot nyárra, vagy akár évözben is suli mellé

- Harmadrészt pedig azért másként mutat az önéletrajzban egy Corvinus, mint egy Kecseméti Neumann János Egyetem Gazdasági kar, amiről most hallok először, most is csak azért mert rákerestem a neten.

Tudod, focizni meg lehet tanulni Barcelonában a La Masián, és Felcsúton is az ottani akadémián. Csak az egyikből Messik, Xavik, Iniesták jönnek ki, a másikból meg, hmmm, nekik még a neveit sem tudom.

2018. dec. 11. 21:25
 19/20 A kérdező kommentje:

Valóban nincs elég pontom Corvinusra.A gazdment fizetősön csinálnám.Pontosabban először foszkra mennék,aztán befejezném alapon.

Közigre meg mennék ingyenes alapképzésre.

2018. dec. 11. 22:26
 20/20 anonim válasza:

Mennék én oda,de Pesten drága az albérlet.Nem tudom fizetni.Szóval bocs,de maradok vidéken.Corvinusra ha fel is vesznek,nem megoldható hogy ott tanuljak

2018. dec. 11. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!