Mennyi a fizetésetek most,2018 végén?
Írjátok le a következőket:
pozició ,végzettség, tapasztalat, mióta dolgoztok ott, havi hány órát, mennyi idősek vagytok, és az országban helyileg hol.(csak Mo. érdekel)
Ja és nettó össszeget írjatok.
köszi
Richardó vagyók, 29 evés.!
Micsen munkaheji tapasztallatom mert nem dolgóztam még.!
Havi be vétellem 11 gyerek uttán +szoc pol meg akülönbözö segéjekel havi 700 amit kezembe kapók. Nem túdom az most a bruto vagy mettó.!
Álami lakásba vagyúnk, meg kapjuk a kaja csomagókat szoval csak acigire meg a benszinre kel költsek pénzt.! Melette még szóktam vasazni is.!
Ugyanannyi, mint év elején.
Pozíció: eddig hivatalosan logisztikus, de amúgy semmi köz nem volt hozzá. Most: gépbeállító, műszerész (eddig is ilyesmit csináltam).
Végzettség: nem fontos, szar diploma.
Tapasztalat: kb. másfél év, voltam sima raktári dolgozó, tavaly szeptember óta vagyok ennél a cégnél.
Havi óraszám: eddig kb 168 óra + a napi fél óra kajaidő, + valamennyi túlóra (nem sok volt 4-5 óra max havonta). Most napi 1 óra túlóra szinte tuti megvan.
24 éves vagyok, Veszprém megye.
A fizetés nettó 148 ezer Ft.
Saját vállalkozásom van - IT fejlesztéssel, tanácsadással foglalkozom
Idén augusztusban indultam, korábban multi cégeknél dolgoztam szintén IT-s pozíciókban.
6 éve vagyok a szakmában
Nincs munkaidőm, van, hogy éjszaka is dolgozom, de van, hogy 10 napot utazgatok
Budapest
A tiszta profitom nettó 1-1,2 millió Ft/Hó
28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!