Mennyi a fizetésetek most,2018 végén?
Írjátok le a következőket:
pozició ,végzettség, tapasztalat, mióta dolgoztok ott, havi hány órát, mennyi idősek vagytok, és az országban helyileg hol.(csak Mo. érdekel)
Ja és nettó össszeget írjatok.
köszi
Pozíció: ?
Végzettség: könyvelés, tb., munkaügy, pénzügy stb. vonal
Tapasztalat: 34 év
Mostani helyen 4 éve.
Heti 40 óra.
48 éves
Komárom-Esztergom megye
Havi nettó 156 ezer + 10 ezer béren kívüli juttatás még idén, jövőre már nem.
Pozíció: random multis középvezető
Végzettség: kettő darab bölcsészdiploma
Tapasztalat: az adott területen öt év, vezetőként kettő, végig egy cégnél
Heti 40 óra, plusz esetenként szombati túlóra
28 évesen, Budapesten
A fizetés nettó 415k és 550k között mozog, függően attól, hogy mennyi a túlóra, illetve évente van bónusz, kb egy havi fizetés. Béren kívül van még bruttó 400k cafetéria.
Pozíció: projektmérnök
Végzettség: gépészmérnök BSc
Tapasztalat: 3 év
Ennél a cégnél lassan 2 éve dolgozom, heti 40 órát, Budapesten. 27 éves vagyok, és ez így nettó 410 ezret fizet.
Építészmérnök, Bsc 5 éve, Msc 1 éve, 5 éve dolgozom a szakmában.
31 éves vagyok, Borsod, 5 éve egy helyen.
Fizu ezen idő alatt 130-ról 260-ra nőtt, fix 160 óra, túlóra nincs, ha maszekban vállalok valamit, az mondjuk havi +16 óra és 40-100 körül hoz még. 1 év van hátra a jogosultságig, az minimum 100 körül emeli majd az alapbért.
Fővárosban kaptam ugyan erre 350-400 nettó ajánlatot, kicsit több munkával, de nem vállaltam el, mert az ingázás, az albérletár, a szülők távolsága kisgyerekkel elvitték volna a hasznot.
Informatikai projektmenedzser, Budapest.
Bővebb szakmában 10 év, ebben 4 év tapasztalat
500 nettó, cafeteriát beleszámolva, éves bónusz kb egyhavi bér.
Rugalmas munkakör, nem fizetnek túlórát de lecsúsztathatom így jobbára nullszaldósra jövök ki; fél óra a kajaszünet.
Végzettségem tök más, de már 10 éve informatikában dolgozom és képzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!