Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy jelentkezzek erre a munkara?

Hogy jelentkezzek erre a munkara?

Figyelt kérdés

A mostani munkahelyem altal (amit ott akarok hagyni), meghivtak egy rendezvenyre. A fonokommel mentem. Engem itt hivatalosan 4 oraban foglalkoztatnak de gyakorlatilag 6-7 orat dolgozok.

Mit ad Isten? Mondta ott az egyik banki vezeto hogy neki januartol kell majd uj ember. Valtottunk par szot kerdezte hol dolgoztam elotte. Meg hogy jo helyet talaltam most. Persze nem tudja h mennyit keresek...

Nala dupla annyit keresnek.

Hogyan jelentkezzek a munkara?

Arra gondoltam holnap bemegyek es szemelyesen elmondom.

Ha nemet mond az cikis.

Bar a mostanit amugy is ott hagynam. De neki is cikis lehet atvenni valakit olyantol akivel uzleti kapcsolatban van...

2018. nov. 22. 20:13
 1/1 TappancsMancs ***** válasza:
Hivatkozz mindkét munkáltatónál valami egyébre, hogy neked közelebb lenne, jobban tetszene és megfelelne a másik munkakör, jobban érdekelne az a cég és ... köszönöd az eddigieket csak az neked ideális lenne.
2018. nov. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!