Jelentkezzek erre a munkára?
Banknban telebank munkatárs, igazából nem tudom így látatlanban, hogy jó vagy rossz lenne, de én valami olyan irodai munkára mennék ami számolgatós, ha ügyfelezés akkor meg inkább bankfiókba, mind a 2 helyre nehezebb bekerülni mint a telebankba.
Én most egy gyárban dolgozok, amég nem találok normális munkát jobb mint a semmi, viszont nem minden nap megyek, így tudok keresgélni folyamatosan munkát.
Ha pedig telebankba jelentkeznék akkor van betanulás is, meg szarul venné ki magát, hogy folyamatosan keresgélek. A mostaninál jobb, de az ideálisnál rosszabb lenne és nagy dilemmában vagyok mert az elmúlt 1,5 évben 5 munkahelyen voltam.
25 F
Ez is Te vagy, ugye?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
De most már nem igazán tudom, mit is szeretnél - de szerintem Te sem :-)
igen hogyne tudnám, van 2 pozíció melyiket megcélzom
van egy 3. is amire lehet jelentkezni de arra nem vágyom, viszont a semminél az is jobb
na szóval igen, mert utólag még mondhatom hogy mégse
de ha nem is jelentkezek akkor utólag nem mehetek oda hogy hoppá bocsi mégis akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!