Van innen kiút?
Sajnos semmi olyan ismeretem nincs, ami bármilyen vállalkozáshoz elegendő lenne.
Ma voltam a M.K-ban, még állást sem tudtak ajánlani, és még segélyt sem kaphatok, mert 3 éven belül egyszer már igénybe vettem.
3 hét alatt kb. 50 önéletrajzot küldözgettem el, ha be is hívnak (2 ilyen volt), marad a "jövő hétig értesítjük". Aztán semmi.
Kb. még három hét, és már ételre sem lesz pénzem...
12-es: Nekem küldtek egy "munka" ajánlatot a munkaügyiből, igaz közöm nincs hozzá, se végzettségem, se gyakorlatom, nem is tudom miből gondolta az ügyintéző, hogy ez jó lenne nekem, most mehetek utána :(
Egy másik eset, email-t kaptam az egyik helytől, ahova jelentkeztem, hogy köszönik az önéletrajzom, hamarosan felveszik velem a kapcsolatot, naivan azt hittem, hogy 1-2 nap és felhívnak, nemhogy nem hívtak, újra meghirdették az állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!