Mit tennél, ha a bankszámládon lenne 300. 000millió forint?
Ez kicsit olyan spekulatív kérdés.
Na de mire költenéd? Hova mennél? Kivel szakítanád meg a kapcsolatod? Kivel barátkoznál? Merre utaznál? Felmondanál a munkahelyeden? Esetleg haza jönnél, vagy kimennél külföldre? :)
Szóval kíváncsi vagyok.
Vennék három kelendő lakást Budapesten. Bebútoroznám modernre, de viszonylag olcsón. Kiadnám egyenként 150 ezerért. Leadóznám. Abból élnék, amit a három lakás tisztán hoz és még lenne 200 millióm kb.
Vennék a szüleimnek egy házat a közelünkben, mert szeretnének ideköltözni.
Mindezek közben egyelőre nem mondanék fel. Keresném az utamat, hogy mit csináljak a maradék 130 millióval. Valószínű elindítanék egy vállalkozást, amivel szívesen foglalkoznék. Ötletem több is van, de ha az ölembe hullana ennyi pénz, akkor hirtelen nehéz lenne eldönteni melyiket valósítsam meg. Szóval ahelyett, hogy azonnal beleugranék valami baromságba, megmaradnék higgadt emberként, azt a látszatot kelteném, mintha semmi nem történt volna és élném úgy az életemet továbbra is ahogy korábban.
Addig valami mérsékelt kockázatú befektetést keresnék a maradéknak.
9 es! Te biztosan egy tökéletes ember lehetsz, hogy eggyetlen hibát sem ejtesz.
Nos. Azért írtam plussz 3 nullát mert nem vagyok tökéletes ember és elszámoltam a nullákat. Mivel nem tudom módosítani a kérdésem, ezért így maradt. Vagy legalábbis nem tudom, hogyan tudnám korrigálni.
#6-oska!
Látod tudtam, hogy csak 300 millióra gondolt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!