Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában Aldiba Kell Nyelvtzdás?

Angliában Aldiba Kell Nyelvtzdás?

Figyelt kérdés

#Aldi;Anglia
2018. nov. 13. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valószínű hogy ha kérdeznek valamit ülsz bambám és majd megértenek
2018. nov. 13. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kell. Ez már nagyon nem úgy megy, mint 10-15 évvel ezelőtt, nyelvtudás nélkül nem kapsz munkát, még a mosogatáshoz is elvárják. Különben sem tudom felfogni, hogyan akar egy olyan országban élni valaki, aminek nem beszéli a nyelvét.
2018. nov. 13. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még a Magyar Aldiba is kell nyelvtudás.
2018. nov. 13. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor Vajon;hogy dolgozik több száz magyar nyelvtudás Nélkül? :) Velem eggyüt :) Mosogatonak nyelvtudás? Xd Mosogatonak itt Angliábban sehol nem kell nyelvtudás leszarják hogy tudsz e vagy sem...csak dolgoz ennyi.
2018. nov. 13. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mosogass. Gondolom a hivatalos ügyekhez meg tolmácsot viszel jó pénzért.

Munkaszerződésről meg ne is beszéljünk.

2018. nov. 13. 22:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Ugylátszik te mindent tudsz :) Segélyekböl élsz Gondolom xd ,:) én legalább dolgozok

.ennyi :)

2018. nov. 13. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Segélyt még Magyarországon sem vettem igénybe. A hivatalos ügyekben az NI, bankszámla, orvos, munkaszerződés stb-re gondoltam. Nyelvtudás nélkül egyedül aligha menne bárkinek is.

Igen te legalább dolgozol, nem úgy, mint azok akik nem akarnak. Nem nézem le senki munkáját. Én is elmennék mosogatni, ha nem lenne más.

Viszont évek óta fix munkahelyem van ami jóval az itteni minimálbér felett van (ha valami oknál fogva nem megy tönkre a cég, akár nyugdíjig is maradhatok). És nem nyelvtudás nélkül jöttem ki. (Nem Anglia)

Egyébként tanuld a nyelvet ha már ott vagy. Sokkal gyorsabban mint otthonról,mert minden nap használod.

2018. nov. 13. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Komolyabb nyelvtudás nem kell az ilyen mosogatói illetve gyári munkákhoz, de oda is elvárt az, hogy a feladatot megértsd, illetve ha baj van azt is el tudd mondani. Szóval ami a munkához kell nyelv, az elvárás, igen. (Azt is meg kell érteni, hogy az a láda mosatlan délig legyen meg, nem? De.)

Szóval nagyon alap tudással találhatsz ilyenféle munkákat, de az Aldi szerintem nem tartozik közé, hisz vásárlókkal érintkezel. Ahol valakit kiszolgálsz, oda mindenképp kéne egy legalább társalgási nyelvtudás.

Viszont ha bemész egy munkaközvetítő agency-hez, ott tudnak neked keresni olyan munkát ahol vannak esetleg más magyarok, illetve nem feltétel a nyelvtudás sem. És legalább rendes angol minimálbért kapsz, nem pedig a pakik által kiszabott bért. Több ismerősöm is így dolgozik, kb £7.50-et kapnak óránként és nem nagyon tudnak angolul, csak annyit amennyit munka közben megtanultak pl felszerelések és munkafolyamatok neveit.

2018. nov. 23. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Viszont amikor beregisztrálsz a munkaközvetítőnél, ott mindenképp említsd meg, hogy nincsen nyelvtudás, szóval olyan helyet keresnek neked.
2018. nov. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!