Ti mikor szólnátok a főnöknek? A munkámban egy éves próba idő van Az egy éves próba idő le járt már ( 11 napja. )
Mikor fel vettek megbeszéltünk hogy egy év után kérhetek fizetés emelést
Szerintetek várjam meg míg a főnököm szól vagy lépjek én?
"Versenyszférában nem ritka az örökös határozott idejű szerződés hosszabbítgatás, mert nem bíznak a dolgozóban."
Ez csak a bizonyítvány magyarázása... baromságot beszéltél és ahelyett hogy beismernd hogy tévedtél most hetet havat összehordasz hogy mentsd magad.
Nem egyszerűbb lenne beismerni bhogy "bocs baromságot beszéltem"?
"Versenyszférában nem ritka az örökös határozott idejű szerződés hosszabbítgatás,"
Ebben is van korlát, tehát "örökös" hosszabbítgatás nem lehet.
Hát kérdező téged rohadtul átb**tak! 1 éves próbaidő nem létezik, az meg, hogy KÉRHETSZ nem jelent semmit. Bármit lehet kérni, szóval ez nem nagy dolog. Engem úgy vettek fel anno, hogy 3 hónap próbaidő lejárta után KAPOK fizetésemelést! Nem is kellett szólnom sem, egyből jött az új szerződés az új bérrel...
De milyen jó arc a főnök legalább a kérést engedélyezi :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!