Szerintetek bírnám ezt? Folyamatos műszak, Gyári munka
A penz egész jó lenne, fix 190e
Plusz ilyen olyan juttatás
Viszont 7 nap munka utána kettő nap pihenő, néha 3 nap pihenő.
Pl
Hétfő kedd - delelott
Szerda Csüt Péntek - délután
Szombat vasárnap - éjszaka
Utána hétfő kedd pihenés
Van amikor 3 nap pihenés van, van amikor 3 nap delelott van stb.
Dolgoztam már 2-3 műszakba
1 műszakba
De ott mindig csak 5-6 napokat meloztam.
Sokan dolgoznak ebben a folyamatos műszakban, vegyes korosztály
Mert jó a penz ebből már lehet féltem tenni is
Csak nemtudom bírnám e ezt.
Van itt olyan aki folyamatosba melozok?
Nem kell a lenéző szöveg, van iskolám, csak ebben a kisvárosban és a környéken is nehéz elhelyezkedni ebben, mindig szakmai tapasztalatot kérnek stb
Boltba meg nem akarok menni, más lehetőség nincs
Bocsánat a telefon kijavit mindig!
Melozik@
Félre tenni@
De nem drótüzem?
Én dolgoztam már ilyen beosztásban, mindig abból mész három egyforma napot, ami hétvégére esik.
Elég fárasztó, de jobb, mint az én 3-4-4-3-6-os beosztásom, mikor azt sem tudom, hogy milyen nap van éppen. :-)
Nem tudom melyik megyében laksz, de ennyi munkával fix 190 ezer, nagy lehúzás. Felénk 2 műszakban, sima 8 órával+ 2 szombattal meglehet ennyit keresni.
Én anno 16 óráztam 3-4 napokat is, de olyan szinten kikészültem, hogy a 8 órás munkám 2 műszakban megváltás. Éjszakát sem bírom már, pedig csak 31 éves vagyok. Hosszú távon az ilyen munkák kikészítik az embert. 19 éves korom óta gyári munkát végzek több műszakban. 3 éve talátam egy 2 műszakos 8 órásat, mert teljesen kikészültem már.
Koszi a válaszokat!!
Igen ez lehuzkodas de egyelőre nem találtam jobbat.
Többi egy-két szakba bruttó 160at fizet max amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!