Nem akarják elfogadni a táppénzes papírom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Diák iskolaszövetkezetnél dolgozom. Éjszaka rosszul lettem, hánytam, és így reggel 9 órakor kezdődő műszakomra nem tudtam bemenni. 5 óra 30 perckor írtam a Diákszövetkezetnek, hogy éjszaka rosszul lettem, nem bírok bemenni, amilyen hamar tudom, viszem a táppénzes papírt. Erre vissza írták, hogy már nem tudják elfogadni.
Az érdekelne, hogy valakinek volt e már hasonló esete, és tudja e, hogy ilyenkor mi a teendő, esetleg hogy erre milyen jogszabály van.
Mert nem értem, hogy miért nem. Rendben van, hogy későn szóltam, de előre nem tudtam, hogy rosszul leszek.
És így hogy nem mentem be, nem tudom hány ezer forintot leakarnak vonni. És ezt szeretném elkerülni.
2018. okt. 20. 15:57
1/2 anonim válasza:
Már pontosan mit akarnak levonni? Nem csak nem fizetik ki a napot, amikor nem dolgoztál?
2/2 anonim válasza:
Elég az orvosi igazolás.
Pénzbünti csak határidőn belüli, indokolatlan lemondásnál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!