Felvesznek az étterembe 15 évesen pincérnek?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm beszélt a vendéglővel és azt mondták h tányér hordáshoz kellene segítségnek pincér. 15 éves vagyok és akk este 11-ig is kellene dolgozni. Ez illegális? mert ha jól tudom csak 16 évtől lehetne menni.Ha elválalom akk lesz vmi gondom belőle? Nem fognak engem megbüntetni? Nehéz pincérkedni?2010. jún. 25. 16:19
1/4 Funktasztikus válasza:
hallod ha nyári munka akk dolgozhatsz nyáron:D
2/4 A kérdező kommentje:
Igen nyári munka, de eddig mindenhol azt mondták, hogy törvényesen csak 16 éves kortól lehet. Meg az is próbléma lenne, hogy azért este 11ig. És nincs délelőttös vagy délutános munka. Nekem meg táncra kellene mennem kedden és csütörtökön.
2010. jún. 25. 16:27
3/4 anonim válasza:
szülői engedéllyel lehet 15 évesen nyári munkára menni, de éjszakai műszakba nem mehetsz (hogy az este 11 az annak számít-e, na azt nem tudom)
4/4 anonim válasza:
Nos gyakorlatilag dolgozhatsz. de ki tudsz vinni legalább 3 tányért egyszerre? Azért egy étteremben elég vicces lenne, ha egy tányért a két kézben fogva cipelnéd ki. Azért általában az ilyen munkához, még ha diákmeló is, kell gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!