Miért nézik le az emberek azokat a munkákat, amik nem igényelnek nagy tudást annak ellenére, hogy jól fizetnek?
az emberek többsége élből leszólja a takarítókat, az árufeltöltőket, a gyári munkásokat és a többi ilyen kategóriás munkást, pedig nem egy olyat ismerek és sok olyanról hallottam aki ilyen munkákkal havi 200-at is keres. egy ismerősöm például szégyelli, hogy takarító, amikor napi 4-6 óra takarítás mellett 190-210-et keres havonta, mert a megfelelő helyekre megy. én mostanában gondolkodtam azon, hogy a mostani állásomból kilépnék és árufeltöltő lennék egy közeli ruhaüzletben, mivel egy ismerősöm oda ment dolgozni és ugyanannyit keres mint én (190E plusz ő ingyen levásárolhat x összeget az üzletnél havonta) kevesebb stresszel, elvárással és odafigyeléssel, ráadásul elmondása szerint ott megvan a "középiskolára emlékeztető lazaság" és nagyon jókat röhögnek minden nap, nincs veszekedés és a főnök sem egy tahó. amikor meséltem ezt egy rokonomnak miután tudta, hogy a mostani munkahelyem az elejétől kezdve kifárasztott és olyat keresek ami nem igényel akkora szellemi odafigyelést azt mondta, hogy pont attól lesz "putri" egy munkahely, ha ezt nem követeli meg.
érdekelne mások véleménye is ebben a témában, nem tudom, hogy csak nekem van ilyen kifejezetten szűk látókörű környezetem, vagy esetleg én látnám rosszul a helyzetet és máshogy kéne felfognom.
Az mán púltos gyerekek, ego az van, de mire? Ha te átvágsz, én cserébe úgy váglak szájön, hogy köpni nyelni nem tudnál. Nem vagy te senki, csak egy szánalmas, egoista kis pöts.
Még hogy hatalmad van az emberek felett... ViccesKEHH (nesze neked flegmasághhh)
Egy szóval sem mondtam, hogy milliomos vagyok, egyszerűen nem panaszkodom. Nincs okom panaszra meg nyavajgásra.
Mint mondtam, úgy verlek át, hogy észre sem veszed. Magyarul ha akarsz, ha nem, jattolsz! Ha 100-200 Forintot is, de jattolsz.
Mindenesetre nem szállok be a vitába, nagyon eltértünk a témától. Valóban beképzelt vagyok, de van is mire :)
A kérdésre válaszolva. Lenézem az alantos mun kát végzőket. A gyári dolgozóktól kezdve az utolsó koszos kőművesig! Én (nagybetűvel) koszos munkát NEM végzek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!