Festő vagyok, miért háborodnak fel az emberek hogy nem vállalok kisebb munkákat?
fel akart jelenteni :D
nézd, agyhalottakkal nehéz mit kezdeni.
azt vállalsz el, amit akarsz. ha kicsit nem akarsz, hát nem.
nem azt mondom, hogy egy egész lakásnak nekiállnék, de aki kis területet nem tud kifesteni az meg is érdemli. azt azért szaktudás nélkül is meg lehet csinálni szépre.
Volt itt egy agresszív kérdező. Ezért írtad ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Sajnos tele van az ország semmiféle szakmához sem konyító nagyarcú diplomásokkal, akik nem alacsonyodnak le odáig, hogy a kezükbe vegyenek egy pemzlit.-
A telefonjukat meg hiába nyomogatják szünet nélkül, wc kifestő applikáció nincsen rajta...
Jól teszed! Ha én menő és keresett szobafestő lennék, én sem vállalnék ilyen piszlicsáré munkát. Mint írtad, rengeteg munkád van, az idő pénz.
Teljes mértékben igazad van.
Pont tegnap volt nálunk gázszerelő. Anyám azzal győzte meg, hogy mozgássérült, nagyon fázik a lába, de nincs, aki kijöjjön átnézni és begyújtani a gázkazánt. Kiugrott, és egy fillért sem fogadott el! Annyit mondott, majd leközelebb. Ilyen emberek is vannak, de ő szerintem csak jótékonyságból volt ilyen. Ezúton is köszönet érte. Ilyen emberek is vannak. Pedig dolgozik főállásban és maszekol is.
Azért írtam le ezt a példát, hogy mert most elkért volna egy-két ezret, mert semmit nem kellett csinálni tisztítás terén, megnézte, beüzemelte, de inkább nem kért érte pénzt. Még anyám érezte kellemetlenül magát. Jótékonykodott a szerelő, ez neki is jó érzés és anyum se fázik már.
De még mindig fenntartom, hogy 2 négyzetméterért ne maszekolj, mert tényleg nem éri meg. (Nő vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!