Festő vagyok, miért háborodnak fel az emberek hogy nem vállalok kisebb munkákat?
Ezért nem lehet a szakmunkásokat hibáztatni, hogy ennyire rossz a helyzet Magyarországon, azonban mivel elmenekülnek külföldre, így az emberek itthon nem igazán tudnak kihez fordulni, mert sokszor kilátástalanul sok időbe telik, mire találnak szakembert egy otthoni munkához, és ez a tehetetlenség nagyon kétségbe ejtő tud lenni.
Én is szellemi munkát végzek, és nincsen ezekhez érzékem, azonban van, hogy annyira elegem van már ebből, hogy inkább megtanulom magam, hogy hogyan kell valamit megjavítani, felújítani...
12.! Ugyanezt írtam 9-es válaszomban, de úgy látszik, el sem olvasták, akik először lepontoztak.
Tele volt munkával a fickó, ő is ígérte, hogy jön, de egyszerűen nem volt ideje. Kevés a képzett szakember.
Ezért írtam, hogy aki megteheti, csinálja meg maga a kisebb munkákat. Nem nagy kunszt.
Nem hívott kontárt (mondvacsinált szerelőt), mert volt egy kis bibi két évvel ezelőtt a gázkazánnal. Sajnos apám meghalt, én jelenleg egyedül élek, nem is lett volna férfi. Jobb a biztonság, aki képzett szakember, de nagyon kevés van belőlük.
Sokaknak nem ment át a mondandóm lényege 9-es válaszomban. Nem annak örültem, hogy az istenért nem fogadott el semmi pénzt, hanem hogy léteznek ilyen emberek is.
A kérdezőnek a válaszom még mindig fenntartom!
15.! Én is a tiédet, mert egyetértek, de látom, a válaszok pontozása nem ezt mutatja.
14. voltam
Ez is elég megosztó kérdés, pedig nem is jött rá sok válasz, eredetileg nem is ebben a kategóriában volt. Na mindegy.:)
Teljesen igazad van. Mindenki pénzből él.
Engem is többen hívnak hogy javítsam meg a széthullott öreg számítógépüket. Fiatalon sok ilyet csináltam kevés pénzért.
Ma keresek annyit, hogy nem szorulok rá ezekre a munkákra.
Belefáradtam az emberi zsugoriságba. Ha azt az óradíjat kérném el amennyiért nekem is megéri akkor az sokszor meghaladná a gép értékét. De hiába mondom, hogy vegyen új gépet mert ez hulladék. Ráadásul nem szegény emberekről van szó mert másra jut.
Ezért inkább ülök a kertben meló után és iszom a söröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!