Mennyi fizetési igényem lehet OTP banki ügyfélszolgálati munka körben?
Figyelt kérdés
imádom hogy meg kell adni a bruttó bér igényt és tippem sincs mennyit kérhetek hogy azért be is hívjanak de ne lőjek túlságosan a fizetés alá.2018. okt. 31. 21:45
11/18 anonim válasza:
2018-as kérdés, néha használd a szemed, azóta szerencsére régen van állásom :D
12/18 anonim válasza:
Sejtem milyne fantasztikus lehet 😂😂😂😂😂
13/18 anonim válasza:
Neked amúgy mi bajod van, hogy így ismeretlenül ilyeneket feltételezel rólam? Nem tudom, milyen lelki világod lehet, hogy egy az, hogy meghazudtolsz, aztán pedig ennyire lekezelő vagy. De sajnállak. Őszintén. Remélem sikerül helyre hozni a lelked, mert így soha nem leszel boldog.
14/18 anonim válasza:
Köszi de az én lelkemmel minden oké ! 🖐🏻
Az a baj hogy olyan állításokat teszel amik gazak egy akkora szervezetre mint az OTP! Leírtam csak értelmezni sem tudod mert olyan ostoba vagy! Na takarodj innen
15/18 anonim válasza:
Jézus :D vannak bajok a toronyban :D
16/18 anonim válasza:
Nyugi tied az utolsó szó 😂😂😂😂🖐🏻
17/18 anonim válasza:
Én is voltam náluk interjún, tőlem is megkérdezték, hogy szeretnék-e családot, mikor stb. ...:) Gyakran megkérdezik sajnos a munkavállalók, interjúztatók, hiszen nem mindegy, hogy meddig tudsz náluk dolgozni, gyerek születése után mi lesz, ha épp beteg a gyerek akkor nem mész be stb. Nem is értem, miért nem hiszi el az egyik válaszoló, hogy ez megtörténik. Teljesen általános.
18/18 anonim válasza:
Nem hiszi el, mert otp-s HR-es. Viszont mint otps, en is megerositem, hogy siman realis, hogy ilyeneket kerdeztek. Amugy sikeres ember nem jon ide, mert meg egy ilyen s**rrago ceg nincs meg egy itthon. Keruljetek messzirol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!