Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetési igényem lehet...

Mennyi fizetési igényem lehet OTP banki ügyfélszolgálati munka körben?

Figyelt kérdés
imádom hogy meg kell adni a bruttó bér igényt és tippem sincs mennyit kérhetek hogy azért be is hívjanak de ne lőjek túlságosan a fizetés alá.

2018. okt. 31. 21:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Bruttó 300-nál nem igazán tudsz többet mondani, viszont próbaidő után kapsz cafeteriát, ezen felül kiegészítik az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári befizetésed, ha belépsz, félévente jutalmat.
2018. nov. 2. 18:24
 2/18 anonim ***** válasza:
ne menj oda, undorító már az interjú is :D
2018. nov. 9. 13:25
 3/18 anonim ***** válasza:
#2 mesélnél? :D
2018. nov. 9. 16:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Írj rám nyugodtan privátba is kíváncsi vagyok a tapasztalataidra! Én most 2 nap alatt voltam kettőn és hát a második nekem is érdekes volt... (Mind 2 OTP munka)
2018. nov. 13. 18:24
 5/18 anonim válasza:
Otp-nel helyezkedtél el végül?
2020. jan. 23. 18:45
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, 2. vagyok, nem tudom, hogy válaszoltam-e privátban, de leírom ide is:

Szóval az interjún kb csak személyeskedős kérdések voltak (22 éves nő voltam akkor, PÁLYAKEZDŐ EGYETEM UTÁN ELSŐ MUNKÁMAT KERESTEM)

Így zajlott

Interjúztató: egyedülálló vagy kapcsolatban van?

Én: Kapcsolatban vagyok

Interjúztató: Mióta?

Én: X éve

interjúztató luvnya: Szeretne családot?

én: természetesen majd szeretnék egyszer

interjúztató: Mikor?

Én: Még odébb van, most végeztem az egyetemen, szeretnék egy jó állást találni, különmenni a szüleimtől blabla

interjúztató: Jó de mikor?

itt már felhúztam magam :D

a "két héten belül jelentkezünk"-ről pedig ne is beszéljünk, természetesen azóta sem írtak/hívtak :DDDD

2020. jan. 25. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
vki, aki az OTP-nél dolgozik?
2020. aug. 13. 20:40
 8/18 anonim ***** válasza:
6-os OTP-nel dolgozom ilyen kérdések nincsenek. Mivel pályakezdő vagy ezért szakmai dolgokról nem tud kérdezni tőled kb semmit tehát vmit kérdeznie kell, de ilyen szinten kizárt h a pasidról kérdezzen😂 nem értem miért kell ilyeneket ide kamuzni😂 ki nem szarja le a magán életed! Egy banki ügyfélszolgálaton sokat kell dolgozni ezt el is mondjak , sőt hozza teszik h 1-3 év és javasolják hohy menj tovább társ osztályra pláne ha nő vagy és már családos is ! 🤦🏻‍♀️
2021. júl. 27. 08:12
 9/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem kamuzok, semmi értelme nem lenne, ez így zajlott. Nincs semmi bajom az OTP-vel szóval semmi indokom nem lenne lejáratni. Ez így zajlott velem és pont.
2021. júl. 27. 14:33
 10/18 anonim ***** válasza:
Jó persze így zajlott , sok sikert az állás piacon 😊🖐🏻
2021. júl. 31. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!