Minek dolgozak ha úgysem becsülik meg a munkám?
Minek dolgozak ha úgysem becsülik meg a munkám?
Manapság már ki nevetik azt aki fizikai munkát dolgozik megalázák csicskáztatják csak azt becsülik meg aki irodában dolgozik szellemi munkát.
Ezért inkább élek állami segélyen és családi pótlékon állami támogatásokon.
A magad fajták miatt Is tart ott ez az ország ahol...
Mellesleg a fizikai munkást megbecsülik, aki ért a szakmájához. A jó és megbízható kőműves, ács, lakatos, villanyszerelő... stb szarásig van munkával, és jól is keres.
Az ilyenektől, mint te elven ék mindenféle juttatás, még a családit is, mert az ilyen ember ne szaporodó, mert a gyerek is egy semmirekellő munkakerülő lesz, mert ezt látja otthon a kedves szüleitől.
Nem azért dolgozom, hogy a magad fajtának legyen mit ennie, meg cigire. Ezért is gondolkodom, hogy külföldre megyek.
Bazsi németben van és ott kapja a segélyt!
Bazsi én nem azért nézlek le, mert 3 hétig burgerforgató voltál, hanem a kérdéseid és az alkoholista életviteled miatt!
Én vezetőként éppen azt vallom, hogy én sem ott ülnék ahol, ha a kétkezi közvetlen beosztottjaim nem lennének és nem dolgoznának. Ők értünk dolgoznak, mi értük.
Ha csak az irodai dolgozók 90%-a belegondolna ebbe, akkor már szebb lenne a világ. Sajnos ezt látom cégen belül és körülötte is. Részemről elkeserítő, hiszen éppen ezért tart abba az irányba a világ, amelyikbe.
Csináld annyira jól, hogy kivívod a megbecsülést.
Másik. Mondhatunk egy úgy nevezett kisebb kaliberű állást, mint mondjuk az építőipari munka ahol nagy a hiány, alig találnak munkaerőt még napi 15 ért de akár napi 20-ért is. Ha ez ugyan nem is pótolja a kérdésben említett megbecsülést, viszont nem is olyan rossz fizetést ad és többre futja belőle mint párizsi.
Hát, kemény helyzet.
Nyugtasson a tudat, hogy a mérnökök és a programozók pedig mindenkit lenéznek, téged, az irodistákat, meg a senkiházi zugügyvédeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!