Ti mennyit pénzt kérnétek pályakezdőkét egy viszonylag jobb diplomával (szakmában) és mikor próbálnátok megemeltetni először?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 19:26
11/15 anonim válasza:
"kis magyar céghez vagy nagy multihoz pályázol-e, stb."
Mert ettől mi függ? A fizetés nem hiszem. Kis cégnél is lehet jól keresni és nagy multinál is keveset.
12/15 anonim válasza:
Kis magyar cégek azért többnyire sóherebbek. Nem mind, de sok. Vagy borítékoznak, vagy cafeteriát nem kapsz, vagy alacsonyabb az alapbér, vagy nem fizetnek túlórát... valamit általában trükköznek, multik ilyen szempontból korrektek, persze azoknak is megvan a hátrányuk.
13/15 A kérdező kommentje:
11-es: Köszönöm, hogy a kérdésre adtál választ. Mint lattad kerdeztek, en meg válaszoltam. Gondoltam egy új "valaszolo" kepes lesz a kérdésre válaszolni....
2018. okt. 25. 08:37
14/15 anonim válasza:
Ha nem írod le konkrétabban milyen területen akkor hogy válaszoljunk? Szerintem tök kezdőként bruttó 300 az nagyjából jó. Van terület ahol kissé alacsonyabb is elfogadható, más területen pedig 300-nál több is kapható kezdőként.
15/15 anonim válasza:
Mérnökként én is, párom is bruttó 300-at kaptunk kezdő fizetésként, én vidéken kis cégnél ő pesten multinál, szóval szerintem ezzel nem lehet nagyon mellé lőni. Fél év után mindkettőnknek emeltek, nem kellett külön kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!