Kb. mennyiért készít egy profi fotós azbeladó házról 15-20képet?
Nem veszem kötekedésnek. Nagyon sötét a ház belülről, a lámpafény pedig nagyon csúnya. Egy közép rossz képet biztos tudna valaki csinálni, de akkor már inkább (ha nem olyan drága) kifizetem egy olyannak, aki jó képet csinál. Ha 10-20ezer ft ért kapok jó képeket, az nekem megérné. Persze nem tudom reálisak e az elvárásaim. Nyilván ha 50-100ezer ft akkor keresek más alternatívát.
Nem beszélve arrol, hogy egy jobb minőségű kép, több érdeklődőt vonz.
De köszönöm a jószándékú tanmcsodat!
Szerintem egy 12 milliós háznál még nem kell profi fotós. Egy hordozható lámpával, meg egy mobillal a szomszéd 10 éves Józsika is meg tudja csinálni.
Egyébként az én figyelmemet nem keltené fel jobban, ha profi fotós csinálná a képeket. De te tudod!
Nekünk 2 éve esküvői fotózás kb 35 ezer volt, 4 óra munka (nagy lagzi, fotózás ott már nem volt)
Ha ebből indulok ki akkor néhány fotó a házról szerintem semmiképp sem több, mint 10-20 ezer. Egyáltalán nem irreális az elképzelésed, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!