Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti milyen módszerrel spóroltok...

Ti milyen módszerrel spóroltok, hogyan osztjátok be a pénzt és mennyit tudtok félretenni?

Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 100-300ezer közt keresők. Ha megosztanátok pár tippet, megköszönném.
2018. okt. 16. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismét 6-os vagyok.

Persze néha belefér egy meki vagy pizzázás esetleg mozi, csoki, fagyi stb. De azokat nyilván nem ide számoljuk, mert azok nélkül is meg lehet élni és ezek nem mindennapos kiadások. Ezekre havi 10 ezret szoktam számolni. Van hogy semmi nem fogy ebből a pénzből.

De például pizzát is iszonyú olcsón meg lehet csinálni.

2018. okt. 18. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, egész más árkategória otthon főzni. Nem úgy kell számolni, hogy egy nap 600 és jaj abból hogy lesz kaja. Úgy sehogy. De ha ketten vagyunk és két napig esszük ugyanazt akkor fajlagosan egy adag tök főzelék mondjuk nem lesz nagy tétel. Egyszer számolgattam, hogy egy itthon készített rakott krumpli kb 1500-ra jött ki sok tojással, tejföllel, sajttal ahogy szeretjük. 6 adag kijött belőle, de ha éttermi mennyiséget számolok akkor talán több is csak sokat eszek ;)

Na most akkor az kb 250 Ft, miközben nem ez a legolcsobb kaja. A készen rendelt főtt kaját harmad, negyed áron ki lehet hozni otthon.

2018. okt. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!