Bp-en nettó 130-ért mennyi munkaidőt várhatnak el irodai munkakörben? Szokásos irodai asszisztensi feladatkör, de diploma elvárás
A bérezés nettó 130-ra jönne ki, ezért heti hány óra a reálisan elvárható munkaidő? Bp.
Mondjuk megjegyzem ismerősöm kult közfogiban nettó 70-ért irodista teljes munakidőben Bp-en. És ő is diplomás.
Akkor újra elmondom. Én még olyat nem láttam élőben. Ennyit mondtam nem többet.
Biztos van olyan de hol és ki.
Az én környezetemben akit ismerek ilyen 1 sincs. Egy se.
És azért a zömük diplomás.
Ajjjajjj. Ebben az esetben biztos nem is létezik, ha te nem láttál. Elég satnya képzelőerőd van kérdező :D
Amúgy csak hozzáteszem, hogy épeszű ember nem vállalja el a 130-at 8 órában, de még 6-ban sem. Ennek nagyon egyszerű indoka van, az hogy Pesten ennyiből nem élsz meg albérlettel.
Oké akkor, ha támogatják otthonról az adott diplomást, de valamire való ember Pesten körbe röhögi az ilyen ajánlatot. Tovább áll, és keres valami jobbat.
Egyébként nem tudom miről beszélsz, hogy milyen ismerőseid vannak, de nekem minden ismerősöm minimum netto 200-t visz haza. Én nem rég vállaltam el egy egyszerű melót, 8 órában nettó 160+-ért (diploma nélkül), és 2 hónapra rá már kiemeltek kis vezetőnek nettó 260-ért. Csak talpra esettség kell, semmi több. Érdekes, az ismerőseim körében és mind legalább 200-at hazavisz, és még csak nem is mind budapesti.
Mondtam már, gratulálni tudok csak nekik, hogy elvállalják.
Jobbat kell keresni, senki nem kényszeríti őket, hogy elfogadják.
"Jobbat kell keresni, senki nem kényszeríti őket, hogy elfogadják.“
Mondjuk nem lehet hogy az kényszeríti őket hogy ez van más n incs? Hogy vagy elvállalják ezt ennyiért vagy ülhetnek otthon nulla forintért?
Vajon miért közmunkázik valaki 57-ért? Jókedvében? Nem, azért mert más nincs vagy ez vagy a semmi.
Miért dolgozik egy diplomás szakápoló nettó 110-ért, egy egyetemi kutató nettó 120-ért, egy kezdő tanár nettó 120-ért? Miért? Pedig diplomások. akkor miért? Nem lehet hogy azért mert ez van más nincs és ezt kell szeretni?
Nem lehet hogy ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!