Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fontos, lejjeb van minden! (? )

Fontos, lejjeb van minden! (? )

Figyelt kérdés

Diák munka kéne, akármi, 14 éves fiú vagyok, pécsen, azonbelül kertvárosban lakom, ha valaki tud valamiben segíteni az legyen szíves írjon.

Nem ötletek kellenek, mert azokat én is tudok, hanem hogy hogy tudok kapcsolatba lépni azokkal akik tudnak ebben segíteni, vagy akármi, mert kéne a pénz!

Előre is köszi!

2010. jún. 24. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

"Fontos, lejjeb van minden! (? )"

Én meg már azt hittem a bokádból nőtt ki a p*csöd...

2010. jún. 24. 04:04
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Kezdj el nézelődni itt.

Előző: hát te állati vagy :D

2010. jún. 24. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:

feleslegesen nézelődik, ha nem szakiskolába jár akkor 14 évesen nem dolgozhat még, majd jövőre

14 évesen legálisan csak szakiskolai tanuló dolgozhat szakmai gyakorlaton

teszvesz, vatera szülői felügyelettel viszont mehet, add el a kinőtt vagy megunt cuccaidat

2010. jún. 24. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Az első kapja be vkinek a bokájából kinőtt péniszét, a másodiknak köszi, a harmadiknak meg, azt, hogy az elöző kérdésemre is ugyanezt írta, csak az a gáz hogy nem akarok semmit eladni, és az nem is nyári munka, amúgy meg nem kell a sok szakmai hülye duma, mert vannak olyan ismerőseim akik 14 évesen nyári munkára jártak, szal...

Na bb.

2010. jún. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!